Cota Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1980 yılında üretim hayatına egsoz flanşları üreterek giren firmamız daha sonra dozer ve kepçelerin kaynak ve hidrolik sistemlerinin bakımını yapmıştır.

1986-88 yılları arasında şirketimiz, teleskopik ayarlı inşaat dikmesi ve kamalı kolon kelepçeleri imalatı ile inşaat sektörüne girmiştir.

Çota Makina, 1988 yılından itibaren otomotiv yan sanayi sektörüne de hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız, fren körüklerinde kullanılan, özel ebat ve ölçülerdeki şaft, kurma civatası ve tapa gibi parçaların yanı sıra traktörlerin direksiyon armatürleri, kademeli pim, göbek burcu, mil gibi otobüs koltuk parçaları imal etmektedir.
2000’li yıllardan itibaren müşteri odaklı hizmet yaklaşımımız ile ar-ge calışmalarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirerek ürün çeşitliliğimizi arttırmış ve çalıstığımız firmalara çözüm ortağı olmayı hedef haline getirmiş bulunmaktayız.

Bugün, 25 yıllık sanayi ve işletme tecrübesi olan Çota Makina, 300m2 kapalı üretim alanında, metal işleme konusunda, sektöründeki lider firmalara kaliteli ve tam zamanında üretim anlayışıyla hizmet vermektedir.

Kalite Politikamız
Kalite yolculuğunda ulaşmak istediğimiz ana hedefimiz, müşteri istek ve ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayarak müşteri tatminini sağlamaktır.

Bu ana hedef doğrultusunda, kalitesi sürekli artan ürün ve hizmetlerimizi en ekonomik şekilde sunmayı amaçlıyoruz. Bu amacımızı
gerçekleştirmek için, çalışanlarımızın eğitimini devamlı kılarak ve bireysel katkılarını arttırarak, süreçlerimizi sürekli iyileştireceğiz.

Bununla birlikte, tedarikçilerimizle karşılıklı işbirliğimizi sağlayacak ve her konuda daha iyiyi arayacağız.

Ulaşmak istediğimiz ana hedefimiz ve bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çabalar, müşterilerimizin ürün ve hizmetlerimize duyduğu güveni hep daha yukarı taşımak içindir.

Ürünler

Tapa
Kurma Civatası
Şaft
Burç
Pim
Mil
Direksiyon Armatürü
Mengene Pabucu
Istaka Bağlantı Elemanı
Egsoz Askı Mili
Dirsek
Golf Arabası Poryası
Bijon Civatası
Hyundai Direksiyon Aparatı
Boru Kalemtraşı
Pafta

Makina Parkı

CNC Takisawa
CNC Hyundai
Hunger
Torna
Testere
Matkap
Masaüstü Matkap

İletişim

Yetkili Özgür ÇİFTÇİ
GSM
Telefon 0216 353 11 70
Faks 0216 353 86 28
Email ozgurcif@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.cotamakina.com
Adres Yeşilbağlar Mah. Sakarya Cad. No 9-A
Pendik
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri