Mef-San Pazarlama

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ELAZIĞ

Hakkımızda

MEF-SAN PAZARLAM , başarılı pazarlama stratejisi, kaliteli ürün temini ile artarak devam eden performansıyla, mobilya sektöründeki hak ettiği yere ulaşmaya azim ve gayreti içerisindedir. Modüler Mobilya segmentinde pazarın lider firmalarından birisi olarak; müşterilerine en iyi hizmeti sunma gayreti içerisindedir.

Misyonumuz ; Sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek, yeni teknolojileri üretim ve servis hattımıza kazandırmak, yurt içi ve yurt dışı trendleri anlamak ve buna uygun çözümler getirmek olarak özetlenebilir.

Ürün yelpazemizi modüler yemek, yatak, genç odaları ile oturma grupları oluşturmaktadır. Ürünlerimizin tamamı 2 yıl garantilidir. Firmamız servis ağı ile de oluşabilecek her türlü hatada değerli müşterilerinin yanındadır.

Kalite anlayışımız; Toplam kalite yönetimi ilkesine bağlı olan firmamız, üretim, sevkiyat ve pazarlama bölümleri ile kaliteli hizmet sunma yarışı içerisindedir.Kaliteli ve özgün tasarımlar oluşturmak amacı ile ARGE departmanımız yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

BÖLGE BAYİLİKLERİMİZ
-MOBİPARK
-YURT MOBİLYA
-ALTUNCU MOBİLYA
-ANKARA MOBİLYA

*** DOĞU VE GÜNEYDOĞU BÖLGESİNDE 300 BAYİİMİZLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ HİZMETİNDEYİZ***

İletişim

Yetkili Mehmet YÜRÜK
GSM 0530 922 08 90
Telefon 0424 236 10 01
Faks 0424 236 10 01
Email mefsan-pazarlama@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Rüstem paşa mah. Şeyhn Şamil Bulvarı No:9 / A Merkez
Şehir ELAZIĞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri