Marmara Malzemecilik

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Marmara Melzemecilik'te 1000'in üzerinde malzeme çeşidiyle müşterilerimizin her gereksinimini anında ve uygun fiyatlarla karşılıyoruz.Sunduğumuz her birürünün kalitesinin altına imzamızı koyuyoruz.Bir düşünsenize;
Mekanizmalar ve sertleştirilmiş keçeden döşeme kolları ve elastik kolonlara ,zımba telleri ve silikonlu elyaftan plastik kanepe ayaklarına , pamuk ve polyester astarlardan dikiş ipliklerine ,kumaş kesme makasları ve bıçaklarından çivilere ve kabaralara ,kompresör hortumlarına, normal ve zikzag yaylara, hotmelt yapıştırıcı ve tabancalarından çeşitli yapıştırıcılara ve kapsül düğmelerine kadar 1000'in üzerinde çeşit sizlere Marmara Malzemecilik tarafından ulaştırılıyor. Üstelik Her biri kaliteli ve uygun fiyatlı.Marmara Malzemecilik'i kurdugumuz günden beri asla taviz vermedigimiz kalite politikamiz ,firma kültürümüz ve her biri alaninda uzman çalisanlarimiz ile EKSAN'in 30 yili askin bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde yalniz Türkiye'de degil Avrupa'da taninan ve tercih edilen bir firma olduk. Yaptigimiz her isten toplam kaliteyi yaratan seyin tek tek parçalarin kalitesi oldugunu söyledik, durduk! Türkiye'nin kanepe ve dösemeciliksektörlerinin ISO ve TSE kalite belgelerine sahip tüm firmalarinin malzemelerini temin ettikleri firma olmak , Marmara Malzemecilik için en önemli guru kaynagidir. Biz bu gururu hiç kaybetmemek , herezaman daha iyisini sunmak için dünya standartlarini yakalamakla yetinmiyoruz ; Firmamizin kalite politikasi ilkelerine siki sikiya bagli bir AR-GE departmanimiz bu standartlari da asmak için yilmadan çalismaktadir.

Marmara Malzemecilik'te bizler yanliz bugünün gereksinimlerini karsilamak için çalismayiz.Gelecekte olusacak gereksinimleri , dünya üzerinde gelisen tüm diger sektörlerin bizim sektörümüzden beklentilerini göz önünde bulundurur, gelecegin ürünlerini bugünden pazarlariz. Bir yil içerisinde milyonlarla ifade edilecek kadar çok ürün pazarliyor olmamizin dogal sonucu olarak sektörün lideriyiz.Yeni bin yilda ülkesine katma deger yaratan bir dünya markasi olma yolunda kendimizden edim adimlarla ilerliyoruz.Bu basarida Marmara Malzemecilik'in her çalisaninin ve bizlere güven duyan her müsterimizin payi var. Sizlere tesekkür ediyor ve güveninize layik olmak , basarili bir gelecege dogru birlikte yol almak için simdi daha da çok çaliyoruz. Türkiye'de 81 ilde , dünyada 40 ülkede mobilya sektörünün önde gelen binlerce kuruluşu, üretimlerinin hareketli-taşıyıcı mekanizma sistemleri ve döşeme malzemeleri için bize güveniyor.

Sözünüzün Arkasındayız!
Dilediğiniz tasarımı yapın , dilediğiniz mobilyayı üretin.Tüketiciye verdiğiniz sağlamlık sözünü biz tutarız.Çünkü biz iyi üretimin iyi malzemeyle başladığına inanırız.
Başlıca hizmetlerimiz;
-AMORTİSÖR
-TABANCA
-SOMYA
-SÜNGER
-ZIMBA TELİ
-KABARA
-ÇOK AMAÇLI DÖŞEME AKSESUARLARI
-CİVATA-SOMUN-VİDA

İletişim

Yetkili İlkay KARAOĞLAN
GSM
Telefon 0216 451 75 85 / 0216 451 20 59
Faks 0216 377 87 26
Email marmara@marmaramalzeme.com
Resmi Web Sitesi www.marmaramalzeme.com
Adres Soğanlık , Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. No:27 KARTAL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri