Coskun Mühendislik

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

1992 yılında COŞKUN MÜHENDİSLİK i kurduğumuzda, amacımız ilk olmaktansa, iyi olmayı hedefleyen ve yakın bir gelecekte yurtiçi ve uluslararası alanda, elektrik- elektronik- enerji ve otomasyon sektörlerinde mühendislik çözümleri ile ekonomik, hızlı, güvenilir ve endüstriyel çözümler sunabilen bir firma olmaktı.
Bu amaca ulaşmak için, kurumsal anlamda yenilikçi, sektörel gelişmeleri izleyen, teknik kapasitesi yüksek personel istihdam eden, beşeri ilişkileri kuvvetli, müşterisine saygılı ve dinamik ruha sahip bir firma olmaya her zaman dikkat ettik.Gaziantep merkez olmak üzere başladığımız bu yolda önce İsatnbul ve şimdide Halep te faliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Firma yöneticilerinin teknik kapasiteleri yüksek mühendisler olması ve müşteri menfaatini ön planda tutan, uygulanabilir çözümler üreterek neticeye ulaşmaları, COŞKUN MÜHENDİSLİK in elektrik ve enerji konularındaki ürünler bazında, projelendirme ve ticari konularda faaliyet göstermelerini zorunlu hale getirmiştir. Bu bağlamda ülkemizin önde gelen jeneratör ve güç kaynakları üreticilerinin, yangın ve güvenlik konusundaki ithalatçı ve imalatçıların partnerleri ve çözüm ortakları olunmuş ve ilgili bayilikleri alınmıştır. Bu durum firmamızın, sektördeki diğer şirketler arasından sıyrılmasına ve sadece mühendislik değil ticari ve çözüm ortağı bir firma olarak algılanmasına neden olmuştur. Zaman içinde kazanç ve kaynakların işe aktarılması, müşteri portföyüne dahil olan yüzlerce firmanın vermiş olduğu güç yerli ve yabancı firmaların iş birliği teklifleri ile hareket, önce ülke geneline daha sonra ise çeşitli ülkelere yayılmaya başladı.
Bugün geldiğimiz noktada 75 kişilik sürekli istihdama ve yakın bir gelecekte 100 kişilik teknik ve profesyonel bir ekiple ülkemize ve insanımıza faydalı olmaya, katma değer oluşturulmasına taahhüt- ticaret- ithalat ve ihracat faaliyetleri ile devam etmek istiyoruz.



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 342 215 28 26
Faks 0 342 215 28 27
Email info@coskunmuhendiskil.com
Resmi Web Sitesi www.coskunmuhendislik.com
Adres Gazimuhtarpaşa Blv. Buhara İş Mrk. No:43
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri