Zengin Palet

  • Ahşap - Parke
  • İZMİR

Hakkımızda

2000 yılından beri ikinci el ahşap palet alım – satım hizmeti vermekteyiz. Hizmet standartlarımızdaki kalite ve istikrar, birçok kurumla güvene dayalı uzun süreli çözüm ortaklığımızı oluşturmuştur. Sosyal sorumluluk bilinciyle sektörümüzün gereklerini özenle yerine getirmekteyiz.Geniş bir yelpazede kullanılmış ahşap palet seçenekleri sunuyoruz: Euro Palet, fırınlanmış (hijyenleşmiş) ISPM 15 ve özel ölçülerde paletler… Her palet kalite kontrolünden geçirilir, özelliklerine göre sınıflandırılır, gerektiğinde bakım ve orijinal özelliklerinde onarımdan geçirilerek yenilenmiş ahşap paletler de bulunur. Bilgisayar destekli tasarım ve üretim donanımlarımızla kolayca özel boyutlarda üretimlerimiz yapılmaktadır. Ekipmanlarımız hızlı ve hassas üretim sağlar. Bugün, şirketlere sevk için temiz kullanılmış paletlerin binlercesi depoda hazır stokta mevcuttur!
İstenilen özellikte Kullanılmış / ikinci el Ahşap Paletleri ülke genelinde araç filomuzla zamanında ve etkin bir teslimat ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için toplama ve satma hizmeti sunmaktayız.Büyük miktarlarda palet stokumuzla taşımayı da gerçekleştirerek hızlı ve etkin bir şekilde müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Bireysel ya da şirketlere düzenli göndererek palet tedarikini sağlayabildiğimiz için mutluyuz.Ahşap Paletlerimizi, ihtiyacın belirlenmesiyle ve pratik çözümlerimizle müşterilerimize sunarız. Çevre dostu ve yeniden kullanılabilir olması, en son noktada dahi odun olarak değerlendirilebilmesi müşterilerimize etkin-maliyet tasarrufu sağlar.
Yüksek mukavemetli, yüksek kaliteli, uzun ömürlü, anti termit paletler de sunmaktayız. Ürün özelliklerimizdeki istikrar müşteri memnuniyetimizin garantisidir.

HİZMETLERİMİZ;

* İKİNCİ EL PALET ALIM SATIM

İletişim

Yetkili Şahin ZENGİN
GSM 0541 782 29 30
Telefon 0232 782 29 30
Faks 0232 782 35 63
Email info@zenginpalet.com
Resmi Web Sitesi www.zenginpalet.com
Adres Kocabakır Mevkii Kocabakır Sk. No:20/22 Menderes
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri