Kadıoğlu Madencilik

  • Maden Mermer Granit
  • KARABÜK

Hakkımızda

Müşterilerine en üst düzeyde değerler yaratarak onların memnuniyetini ve başarılarını artırma vizyonuyla yola çıkan KADIOĞLU Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1982 yılında döküm sektörüne döküm kumu katkı maddesi olan Taşkömür Tozu’nu imal etmek üzere kurulmuştur.
Firmamızın mikronize kömür tozu konusunda edindiği bilgi birikimi, teknik personel ve teknik ekipmanlar sayesinde döküm tesislerinin talepleri doğrultusunda olacak şekilde üretim yapması, uygun ve makul fiyat politikası, kullanım desteğinin eksiksiz sağlanması, Türkiye’nin belli başlı döküm firmaları tarafından tercih edilmemizi sağlamaktadır.
Kuruluşundan bu yana üretimini TSE standartlarına uygun olarak üretmeye başlayan firmamız, 2002 yılında Kalite Yönetim Sistemini kurmuş ve Bureau Veritas (BV) tarafından Kalite Yönetim Sistem Belgesi almıştır. 11 Kasım 2009 tarihindeki denetimimizde ISO9001 Kalite Yönetim Sisteminin 2008 versiyonuna geçişimiz gerçekleşmiştir. Firmamız üretimini bu standartlar çerçevesinde üretmeye ve tüketiciye sunmaya devam etmektedir.
Taşkömür Tozu (Döküm kumu katkı maddesi)

Taşkömür Tozu, hammaddesi koklaşabilir özelliğe sahip lavarlı (kömür harici; taş, toprak, odunsu vs. yabancı malzemenin ayrıştırma işlemi) 0-50mm ithal veya yerli taş kömürüdür.

Firmamız üretim mamulü, döküm fabrikalarında, döküm parça yüzeyi kalitesini artırmada yüzde yanıcı maddeyi ayarlamak için kullanılır.

Döküm kumu katkı maddesi olarak kullanılan Taşkömür Tozu TSE belgeli olup, TS 5123 standardı kalitesinde tüketicilerin spesifik taleplerine göre kimyasal ve fiziksel analiz değerlerine uygun olarak üretilir. Üretim uygunluğu firmamız bünyesindeki laboratuarda titiz bir şekilde kontrol edilir. Taşkömür Tozu bileşiminin kimyasal ve fiziksel analizleri bu standarda uygun olarak yapılmaktadır.

Döküm sanayisine taşkömür tozu üreten firmamızın kalite politikası;

» Hammaddeyi, enerjiyi ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmek,

» Kaliteden ödün vermeden en ekonomik üretimi gerçekleştirmek,

» Müşteri taleplerini zamanında, istenilen miktarda, sürekli olarak karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamak,

» Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uygun olarak sistemimizin ve çalışanlarımızın sürekli gelişmesini sağlamaktır.

HİZMETLERİMİZ;

* TAŞKÖMÜR TOZU

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0370 424 10 50-0370 413 08 50-0370 413 03 50
Faks 0370 415 66 50
Email kadioglu@kadioglumaden.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kadioglumaden.com.tr
Adres Kurtuluş mah. Yeni Sanayi Bölgesi No.78
Şehir KARABÜK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri