Çine Akmaden Madencilik

  • Maden Mermer Granit
  • AYDIN

Hakkımızda

1991 yılına kadar faaliyetlerini Aydın Muğla Karayolu 37. Km.'de bulunan 27.000 m2 arazi üzerine kurulu kırma-eleme, öğütme ve kurutma tesislerinde yürüten Çine Akmaden, 1997 yılında tesislerini "Aydın-Karpuzlu Karayolu 33. Km. Çaltı Köyü Çine/ AYDIN" adresine yeni yatırım ve modernizasyon yapmak suretiyle taşımıştır. Halen aynı adreste 20.000 m2 'si kapalı olmak üzere toplam 225.000 m2 arazi üzerinde kırma-eleme, flotasyon, öğütme ve kurutma tesisleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Çine Akmaden 1999 yılında bünyesine bağlı, aynı hisse yapısı ve yönetim kurulundan teşekkül olmak üzere ocak üretim faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla "Alinda Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.", ihracat faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla da "Alabanda Madencilik ve Dış Ticaret A.Ş." şirketlerini kurmuştur.

Çine Akmaden grup olarak yaklaşık 104 kişilik bir personel kadrosuna sahiptir.

Çine Akmaden 10.09.2007 tarihinde, 245’den fazla üretim tesisi ile kuartz, kristobalit, nefelin siyenit, plastik killer, ve olivin gibi endüstriyel minerallerin üretimi ve satışında dünya çapında pazar lideri ve ayrıca ürün yelpazesinde hemen hemen tüm edüstriyel mineralleri barındıran bir kuruluş olan Sibelco gurubu bünyesine dahil olmuştur.
Şirketimizin temel ilkesi, endüstriyel hammaddeler sektöründe iç ve dış piyasaya, gelişen teknolojiye ve müşteri istek ve beklentilerine uygun olarak hammadde ve hizmet sunmaktadır.
Bu ilkelerin ışığında; Endüstriyel hammaddelerin tükenebilir kaynaklar olduğunun bilincinde olarak, tüm teknik ve teknolojik gelişmeler uygulamaya yönelik olarak takip edilecektir.
Madencilik, çevre, orman, iş güvenliği ve işçi sağlığı konusundaki kanun ve yönetmelikler dikkatle izlenecek ve uygulamaya konulacaktır.
Kalite Yönetim Sistem Şartlarına uyma ve sistemin etkinliğinin sürekli iyileştirilmesi öncelikli hedefimiz olacaktır.
Ekonomik ve verimli üretim, yeni ürünlerin geliştirilmesi, yeni maden sahalarının elde edilmesi için araştırma geliştirme çalışmaları desteklenecektir.
Maliyetleri, kaliteden ödün vermeden asgari düzeyde tutmak ve ihracatta katma değeri yüksek hammaddeleri değerlendirmek öncelikli hedefimiz olacaktır.
Bu ilkelerin uygulanabilmesi için şirket yönetimi, çalışanlarına gerekli eğitim, donanım, güven ve yetki konusunda destek sağlayacaktır.

HİZMET VERİLEN SEKTÖRLER;
* SERAMİK
* PORSELEN
* VİTRİFİYE
* YAPI MALZEMELERİ
* CAM
* DENTAL ÜRÜNLER
* KAYNAK ELEKTROT

ÜRÜNLERİMİZ;
*YÜKSEK ALKALİLİ SERAMİK SINIFI SODYUM FELDSPAT
*DÜŞÜK ALKALİLİ SERAMİK SINIFI SODYUM FELDSPAT
*CAM KALİTE SODYUM FELDSPAT

İletişim

Yetkili Mesut DAĞDEMİR
GSM
Telefon 0256 722 27 00
Faks 0256 722 27 09
Email cineakmaden@cineakmaden.com.tr
Resmi Web Sitesi www.cineakmaden.com.tr
Adres Aydın-Karpuzlu Karayolu 33.km Çaltı Köyü Çine
Şehir AYDIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri