Asil Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

•1997 Yılında kurulan firmamız ambalaj paketleme ve dolum sistemlerinde sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuş özellikle sıvı ve yoğun akışkan ürünlerin dolum ve kapatma makinelerini üreterek ve bu teknolojiyi dünya teknolojisi ile beraber izleyen firmamız müşterilerinin sayesinde bugün belirli bir noktaya taşınmıştır.
•Firmamızın temel felsefesi ülkemizin insanını son teknoloji ile tanıştırmak ve kalkınmaya bir nebze faydamız olmasını sağlamaktır. Firmamız ürün kalitesinde ve kalite uygulamalarıyla günümüzün çağdaş pazarında ülkemizi ileri bir konuma taşımaya gayret etmektedir.
•Firmamızın iştigal konusu ile ilgili ürün yelpazesini tanıtmak için ve yeni dünya teknolojilerini takip edebilmek amacı ile yurt içi ve yurt dışı fuarlarına sürekli olarak katılmaktadır.
•Firmamız üretmiş olduğu makinelerin satış ve satış sonrası hizmetlerini kalite ve görev anlayışıyla kendine ilke edinmiş olup oluşabilecek herhangi bir sorunda en hızlı biçimde yanınızda olarak kendine bu konuda büyük bir REFERANS elde etmiştir.

HİZMETLERİMİZ;

* AYRAN DOLUM MAKİNASI ASL2

* YOGURT DOLUM MAKİNASI ASL4

* YOGURT KAPATMA MAKİNASI

* MANUEL KAPATMA MAKİNASI

* AYRAN DOLUM MAKİNASI DA

* YOGURT DOLUM MAKİNASI

İletişim

Yetkili Kaan Tüzün
GSM 0542 265 10 47
Telefon 0212 612 96 76
Faks 0212 612 96 78
Email info@asilmak.com
Resmi Web Sitesi www.asilmak.com
Adres Demirkapı cad. Keçeci iş merkezi No.26 Demirkapı Eyüp
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri