Asıl Makina Mühendislik

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

ASIL MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.;
İnşaat makinaları ve Endüstriyel Tesisler imalatı alanında faaliyet göstermek üzere 2005 yılında kurulmuştur.

Firmamız; Hazır Beton Üretim Tesisleri, Kırma – Eleme – Yıkama Tesis ve Makinaları, Mekanik Stabilizasyon Plentleri, Bantlı Konveyör Taşıma Sistemleri ve özel tasarım Bunker-Silo imalatları üzerine danışmanlık, proje, imalat ve montaj faaliyetlerini her geçen gün artan bir yoğunlukla devam ettirmektedir

Firmamız; faaliyet konularına 2007 yılı ikinci yarısından itibaren Polycarbon Levha ve Cam kaplamalı ışıklık (skylıght & dome) imalatları ile çelik konstrüksiyon mağaza, iş merkezi ve sanayi yapıları projelendirme, imalat ve taahhüt işlerini de eklemiştir.

Kuruluşundan bugüne, sunduğu proje hizmetleri, verdiği teknik destek ve ulaştığı imalat kapasitesi ile müşterileri nezdinde oluşturduğu güveni en büyük kazanım olarak gören firmamız; buradan aldığı güçle geleceğe daha güvenle bakabilmektedir.

ASIL MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. faaliyet konularında; proje, imalat, işletme ve servis konularını bir bütün olarak değerlendirerek, standart makina ve ekipmanlarla her bir müşteri ihtiyacına özel çözümler sunma konusunda dinamik bir yapıya sahiptir. Kurduğu tesislerde müşteri ihtiyaçları ve beklentilerine uygun olarak; zaman, yatırım ve işletme maliyetleri ile verimlilik konularını bir bütün olarak değerlendirmekte ve günümüz rekabet koşullarında başarıyla çalışacak tesisler kurmayı hedeflemektedir.

HİZMETLERİMİZ;

* TAŞ KIRMA ELEME TESİSLERİ

* HAZIR BETON SANTRALLERİ

* ÖZEL TASARIM

* SİLO VE BUNKER İMALATI.

İletişim

Yetkili Ersoy YILDIRIM
GSM 0506 656 02 02
Telefon 0312 385 88 25
Faks 0312 385 88 27
Email asilmuh@mynet.com
Resmi Web Sitesi
Adres Cevat Dündar cad. Kavacıklı iş merkezi no:15/27 Ostim Yenimahalle
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri