Mobsar Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • DÜZCE

Hakkımızda

Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli Mobsar, kısa bir süre önce tüketicilerin beğenisine sunduğu VERELLİ markasıyla mobilya sektörüne taptaze bir soluk getiriyor.

Oturma ve genç odalarından yemek ve yatak gruplarına, karyolalardan tamamlayıcı birçok ürün ve aksesuara geniş bir ürün yelpazesi bulunan VERELLİ, içinde bulunduğumuz sene Düzce’de faaliyete geçen 21.000 metrekare alan üzerine kurulu fabrikasında seri üretimini başarıyla sürdürüyor.

Alman ve İtalyan malı son teknoloji makine parkuru ve deneyimli kadrosuyla imalat yapan Mobsar, AR-GE çalışmalarına ağırlık vererek dünya modası ve trendlerinden ilham alan kendine özgü tasarımlarla göz dolduruyor.

Gerek yurt çapında gerekse uluslararası pazarlarda aktif yapılandırma uygulamalarına başlayan öncü VERELLİ markasından sonra Mobsar, halen konsept mağaza ve ürün tasarımları süren bir diğer marka olan CARAMEL’le de farklı bir hedef kitleye yönelmeye hazırlanıyor.

Hem uzun garanti taşıyan hem de yüksek standartlara sahip olan ürün gamı ve profesyonel tasarımcıların çizgisini taşıyan özgün tasarımlarıyla VERELLİ ve CARAMEL markaları, ülkemizde ve dünyada mobilyada aranan isimler olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

ÜRÜNLERİMİZ;

* YEMEK ODALARI

* OTURMA ODALARI

* YATAK ODALARI

* GENÇ ODALARI

* YATAK VE BAZALAR

* TV ÜNİTELERİ

* TAMAMLAYICI ÜRÜNLER
*

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0380 553 71 47
Faks 0380 553 71 48
Email makrskin@mobsar.com
Resmi Web Sitesi www.verelli.com.tr
Adres 1.OSB pk.81600 Beyköy Merkez
Şehir DÜZCE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri