Akel Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

AKEL MAKİNA olarak;

Firmamız 1985 yılında Akel Torna unvanıyla Ankara'da kurulmustur. 1992 yilinda Akel Makina San. ve Tic. Ltd. Sti. adini almıştır. 1985 yılından beri Sondaj, Fore Kazık, Mini Kazık ve Ankraj ekipmanları imalatı alanında hizmet vermektedir. Bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübeler; firmamızın müşterilerine, daha iyi bir hizmet verebildiğini, daha kaliteli ürünler sağladığını ve teknolojik gelişimlerini ürünlerine yansıtabildiğini göstermiştir.

Akel Makina San. ve Tic. Ltd. Sti. “Müşteri memnuniyeti bizim kalitemizdir” düşüncesiyle yola çıkarak referanslarına gerek danışmanlık yardımı, gerek ileri seviyede teknik hizmet sunmuştur ve sahip olduğu özgüveniyle müşterilerinde tam olarak bir güven duygusu oluşturmuştur. Bu bütünlüğü koruyarak her zaman daha iyi hizmetle, daha kaliteli ürünlerle ve ürün çeşitliliğiyle müşterilerinin karşısına çıkmıştır.

Şirket kurulduğu günden bugüne kadar bilgiye ve teknolojiye yatırım yaparak, ürünlerinin çalışma sahalarını inceleyerek, saha şeflerine danışarak veya operatörlerin tecrübelerini dinleyerek ürünlerini saha koşullarına uygun imal etmektedir. Akel Makina San.Tic. ve Ltd. Şti.Önümüzdeki yıllarda da çağdaş ve teknolojik makine parkı, deneyimli mühendisleri, uzman imalat şefleri ve değerli yönetim kadrosu ile kalite ilkesini daima göz önünde bulundurarak yurtiçi-yurtdışı platformunda söz sahibi olmayı kendine hedef olarak belirlemiştir

ÜRÜNLERİMİZ;

*FORE KAZIK EKİPMANLARI
*MİNİ KAZIK EKİPMANLARI
*ANKRAJ EKİPMANLARI
*ETÜD SONDAJ EKİPMANLARI

İletişim

Yetkili İsmail ELMADAĞLI
GSM
Telefon 0312 395 22 08 - 09
Faks 0312 395 22 39
Email info@akelmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.akelmakina.com.tr
Adres İvogsan Arı Koop. 1474. Sokak (691. Sokak) No: 61 Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri