Kırmızı Taş Api Kapak

  • Orman Ürünleri
  • ANTALYA

Hakkımızda

KIRMIZI TAŞ APİ KAPAK olarak;

2005 yılında Antalya Akdeniz Sanayi Sitesinde bugün bulunduğu yerde kuruldu. Merkez, ar-ge ve satış departmanı ile birlikte 2000m2 kapalı alanda hizmet veren firmanın öncelikli amacı yurtdışında son derce yaygın olan fason mobilya üretim metodlarını yurt içinde daha da geliştirerek uygulamaktır. APİ yurtiçinde kazandığı tecrübe ve kalite standartını çok kısa sürede yurtdışına taşımak ve markasını dünyanın heryerinde aynı kalitede pazarlamak iddiasındadır...

API Alman ve İtalyan ekolünde, dünyanın önde gelen üreticileriyle eş teknolojide kurduğu makine parkında küresel rekabet şartlarında ve yine küresel kalite standartlarında üretim yapmaktadır.

API yatırım atakları dahilinde başladığı Termal PVC kapak üretiminde lider olma vizyonuyla ilerliyor. Modernizmin mobilya kapak grubu olarak öne çıkan Termal PVC kapaklar yekpare MDF panellerin teknolojik işlemlerden geçerek yine yekpare ve son derece dekoratif kapaklar haline getirilmesiyle oluşuyor.API KAPAK, 40 uzman personeliyle birlikte yaratıcılığınıza kazandırdığı zamandan mutluluk duyuyor. Teknoloji pürüzleri yok eder, geriye ustalığın halledceği kolay ama yüksek estetik ve konforda ürünler yaratmak kalır.

ÜRÜNLERİMİZ;

Acrylux
Classic
Elegance
Ice
Polygloss
Premium
Trend
Ultimate




İletişim

Yetkili Hamza KIRMIZITAŞ
GSM
Telefon 0242 258 01 65 - 0242 221 13 30
Faks 0242 258 01 66
Email info@api.com.tr
Resmi Web Sitesi www.api.com.tr
Adres Organize San. Bölgesi 2. Kısım 22. Cad.

Marmara Bölge: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sit. 22. Sk. No:34 KÜÇÜKÇEMECE - İSTANBUL
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri