Büro Seren

  • Büro Mobilya
  • İSTANBUL

Hakkımızda

BÜRO SEREN olarak;

Firmamız 1986 yılında ofis mobilyaları imlatı amacıyla kurulmuştur. 24 yıldır kaliteden ödün vermeden en iyiyi sunmaya çalışan firmamız; büro mobilya sektöründe kaliteli ürün ve mükemmel servis anlayışı ile müşteri nezdinde hak etmiş olduğu yeri almış, yurt genelinde büyük projelere imzasını atmıştır.

Firmamız, kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak, ofis oturma grupları, çalışma masaları, toplantı masaları, makam koltukları, çalışma koltukları, konferans koltukları, kompakt sistemler, bekleme koltukları ve kuruma özel projeler ile birçok alanda üretimini sürdürmektedir.

Yaklaşık 8 senedir BÜROTİME bayisi olup Türkiye'nin en büyük kapasiteli üretim alanına sahip olan firmamız 70.000m2 kapalı alan olmak üzere toplam 140.000m2 üretim alanına ve ''TURQUALITY BELGESİ''ne sahiptir.

Firmamız; her türlü özel ihtiyaca çözüm üretmek amacıyla kişiye ve alana özel değişik renk ve modelde ergonomik mobilyalar geliştirmektedir. Sunduğumuz mal ve hizmetlerin uzman kadromuzla montajını yapıyor ve satış sonrası verdiğimiz teknik destek ile de müşteri memnuniyetini daima zirvede tutmayı hedefliyoruz.
Misyon & Vizyon
Misyonumuz; müşterilerimize, daha kaliteli bir yaşam için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri müşteri memnuniyetini temel alarak, sosyal ve çevre sorumluluğu bilinciyle sunmaktadır.

Vizyonumuz; 24 yıldır kaliteden ödün vermeden sunduğumuz hizmetleri; kendi alanımızda başlattığımız öncü çalışmaları sürekli yenilenen teknolojisiyle hep saha kaliteli ve tam zamanında sunmak, birikimlerimizi bilgi ve tecrübemizle harmanlayarak gelecek kuşaklara aktarmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ;

*Makam Grubu

*Çalışma Grubu

*Workstation ve Çalışma Masaları

*Ahşap Dolaplar ve Kesonlar

*Toplantı Masaları

*Banko Resepsiyonlar

*Koltuklar

*Sinema ve Konferans Koltukları

*Kanepeler

*Sandalye,Sedir,Puf Grubu

*Yemekhane ve Kafeterya Masaları

*Eğitim ve Okul Malzemeleri

*Medikal ve Hastane Malzemeleri

*Çelik Soyunma Dolapları

*Çelik Dosya Dolapları

*Kütüphane Sistemleri

*Compact Arşiv Sistemleri

*Raf Sistemleri

*Ranza Sistemleri

*Aksesuarlar

*Bölücü Panel Sistemleri

İletişim

Yetkili Durmuş URKAÇ
GSM
Telefon 0212 256 93 90 - 0212 235 45 06
Faks 0212 361 71 44
Email buroseren@buroseren.com.tr
Resmi Web Sitesi www.buroseren.com.tr
Adres Fatih Sultan C Osmanoğlu S No:11 Şarkkahvesi Okmeydanı
Beyoğlu
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri