Tamplas

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1992 yılında kurulmuş olan TAMPLAS Rivelli, sektördeki dış mekan mobilya ve aksesuar eksikliğini tesbit etmiş, ithal dış ev iç mekan ürün koleksiyonu ile mobilya sektörüne imzasını atmıştır.

Değişik ülkelerden seçkin firmaların Türkiye temsilciliğini yapan ve son iki yıldır yurt dışındaki fabrikalarımızda imal edilen teak, orjinal rattan oturma grupları masa sandalye çeşitleri ile de ürün yelpazesine yeni ürünler ekleyen TAMPLAS Rivelli, geniş koleksiyonu, rekabetçi fiyatları, uygun ödeme koşulları ve hepsinden önemlisi, üstün müşteri hizmeti ile haklı liderliğini korumaktadır.

Dış mekanlarda ve yazlık evlerde kullanılmak üzere teak, rattan, aluminyum, aluminyum teak gibi çok farklı malzemelerden üretilmiş mobilyaların yanı sıra tamamlayıcı olarak değişik ebatlarda şemsiye, hamak, teak servis arabaları, minder gibi ürünler de TAMPLAS Rivelli'nin ürün yelpazesinde yer alıyor.

Ayrıca tepsiler mumluklar, fenerler,rüzgar çanları, paravanlar, aynalar, saksılar, gazetelikler, sepetler v.b. gibi daha pek çok aksesuardan oluşan geniş bir aksesuar kolesiyonuyla TAMPLAS Rivelli, keyifle yaşadığınızmekanlarda sizinle birlikte olmaktan onur duymaktadır.

Ev, ofis, otel, bar restaurant ve benzeri yerlerinizde dar alanlardan geniş bahçelere kadar her türlü alan için alternatifli çözümler sunan TAMPLAS Rivelli, yurt dışı ve yurt içindeki sayısı 150 yi aşan bayisi, İstanbul merkez showroom'u ve Antalya showroom'larıyla her geçen gün gelişen profesyonel kadrosu ile ilk günkü başarısını sürdürmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

TAMPLAS Rivelli, aynı zamanda kendi bünyesindeki iç mimar ve dekoratör kadrosuyla anahtar teslimi projelerede imza atmaktadır. Bununla birlikte sadece mobilya yerleşimi ve dekorasyon danışmanlığı konusunda da müşterilerine hizmet verip müşterilerin talepleri doğrultusunda mekanları inceleyerek uygun çözüm önerileri sunmaktadır.

HİZMETLERİMİZ;

* SANDALYE VE KOLTUKLAR

* POLİÜRETAN SANDALYE VE KOLTUKLAR

* MASALAR VE MASA AYAKLARI

* SEDİRLER

* BANKETLER

İletişim

Yetkili Emine KARADUMAN
GSM
Telefon 0216 527 04 00
Faks 0216 540 57 10
Email info@tamplas.com
Resmi Web Sitesi www.tamplas.com
Adres Bostancı Dudullu yolu batı plaza no:90 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri