Kutsal Koltuk Kılıfları

  • Dekorasyon
  • İZMİR

Hakkımızda

KUTSAL KOLTUK KILIFLARI olarak;

1985 yılında 10m2'lik alanda başlayan birlikteliğimiz bugün 10.000 m2’lik alanda büyüyerek devam etmektedir. 1996 yılında başladığımız koltuk kılıfı üretimimiz bugünün koşulları ile dünyanın birçok ülkesine yaptığımız ihracatlarla ön plana kendini taşımıştır. Mağazacılık alanında halı, mobilya, ev tekstili ve beyaz eşya satışlarımız Türkiye'nin önde gelen markaları ile müşterilerimizi buluşturmaktadır. Kutsal Koltuk Kılıfları; dünya standartlarında üretim yapmak ve bu üretimi global pazara sunabilmek amacı ile yola çıktı. Gelişerek büyümek ise yeni bir adım daha gerektirir. Geçen zamanlarda gelişen birçok şey oldu fakat değişmeyen tek şey KUTSAL. "Her zaman müşterisinin yanında" ilkesi şu zamana kadar değişmedi. Müşterilerimizin isteklerini birinci görev bilerek çalıştık. Yer ve zaman ne olursa olsun ilkemiz hep aynı.
Kutsal Koltuk Kılıfları vazgeçilmez olarak benimsediği hizmeti, güveni ve kaliteyi sürekli yenilemekte ve bunu slogan olarak benimsemektedir. Türkiye'ye yayılmış 600'ü aşkın mağazada bulabileceğiniz Kutsal Koltuk Kılıfları, kalitesi, üzerindeki markamızın güvencesi ve tamamen öz sermayeli üretimiyle saygı değer müşterilerinin gönlünde hak ettiği yerini bulmakta ve birlikte daha ilerilere götürme amacını taşımaktadır.
2008 yılında İzmir Torbalı Yazıbaşı’nda Paşaoğlu Mobilya ile birlikte Ventola markasını kurarak 6000m2 kapalı 4000m2 açık alanda koltuk imalatı yapmaya başladık. Koltuk kılıfı ve mağazacılıkta olduğu gibi ticaret anlayışımız hiçbir zaman değişmemiştir. Bizim için her zaman ön planda olan müşteri memnuniyeti, kalite ve markalarımızın güvencesidir.

ÜRÜNLERİMİZ;

*Koltuk kılıfı

*Yatak örtüsü

*Koltuk

İletişim

Yetkili Fuat TOPALOĞLU
GSM
Telefon 0232 227 22 22
Faks
Email stopaloðlu@kutsal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kutsal.com.tr
Adres 5714 Sok. No:19 Bozyaka
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri