Lider Fumigasyon

  • İlaçlama ve Temizlik
  • MERSİN

Hakkımızda

TEKLİDER İLAÇLAMA OLARAK FİRMAMIZ TÜRKİYENİN İLK FUMİGASYON İŞLETMELERİN BİRİ OLAN BOLAT TİCARET OLARAK FALİYETE BAŞLAMIŞ VE 1996 DA LİDER TARIM ORMAN GIDA ÜRÜN VE ÜRETİM SANAYİ TİCARET LDT.ŞTİ. OLARAK KURUMSALLAŞMIŞTIR.

FUMİGASYON DERATİZASYON DEZENSEKTİZASYON DEZENFEKSİYON ALANLARINDA TÜM YETKİLERİ MEVCUT OLUP GÜMRÜKLÜ GÜMRÜKSÜZ TÜRKİYENİNİN HER İLİNDE GEÇİCİ VEYA SÜREKLİ OLARAK HİZMET VEREBİLMEKTEDİR.

MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEKLERİ VE GEREKSİNİMLERİ DOĞRULTUSUNDA PUANTÖRLÜK, KONTEYNERİN TEMİZLİGİ, RESİMLENMESİ VE NEM ALICI (SUPERDRYERS )V.B GİBİ KONULARDA DESTEK VE HİZMET VERMEKTEDİR.

TEMEL PRENSİBİMİZ KALİTELİ, GÜVENLİ,EN ETKİN ÇÖZÜMLER ÜRETMEK UYĞULAMAKTIR. 7 / 24 HAFTANIN HER GÜNÜ,GÜNÜN HER SAATİ HİZMET VEREBİLMEKTEYİZ

ÜRÜNÜNE DEĞER VEREN,KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMEYEN , BİZLERE VE İŞİMİZE DEĞER VEREN ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK İHRACAT FİRMALARINDAN BAZILARINA YILLARDAN BU YANA FUMİGASYON VE DEZENFEKSİYON HİZMETİ VERMEKTEYİZ. BU HİZMETLERİMİZİN YANINDA YENİ BİR EKİP OLUŞTURARAK PEST KONTROL – HAŞERE MÜCADELESİ UYGULAMALARINIDA EN ETKİN ,EN GÜVENLİ HİZMET VERİLMEKTEDİR. Güvenilirliğimizi aldığımız ruhsatlarımız belirlemiştir;
1.GAYRİSIHHI MÜESSESE RUHSATI.
2.ZİRAİ KARANTİNA RUHSATI
3.SAĞLIK BAKANLIĞI HALK SAĞLIĞI ALANINDA İLAÇLAMA RUHSATI
4.HUDUD VE SAHİLLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RUHSATI
5.TSE

Hizmetlerimiz;

DEZENSEKTİZASYON(BÖCEKLERDENARINDIRMA): TAŞITLARDA,KONTEYNER, DEPO,İMALATHANE HERTÜRLÜ ALANLARDA BULUNAN,İNSANLARA HASTALIK NAKLEDEN VEKTÖR BÖCEKLERİ KONTROL ETMEK VEYA ÖLDÜRMEK İÇİN HER TÜRDEN ÖNLEMLERİN UYGULANDIĞI OPERASYON.DERATİZASYON(FAREDENARINDIRMA):TAŞITLARDA , KONTEYNER, DEPO,İMALATHANE.HERTÜRLÜ ALANLARDA BULUNAN, İNSANLARA HASTALIK NAKLEDEN VEKTÖR BÖCEKLERİ ÜZERİNDE BARINDIRAN FARELERİ KONTROL ETMEK VEYA ÖLDÜRMEK İÇİN HER TÜRDEN ÖNLEMLERİN UYGULANDIĞI OPERASYON. DEZENFEKSİYON (MİKROPLARDAN ARINDIRMA ) : TAŞITLARDA , KONTEYNER, DEPO , İMALATHANE , ….HERTÜRLÜ ALANLARDA BULAŞICI HASTALIKLARIN YAYILMASINI ÖNLEMEK AMACIYLA UYGULANAN TEBİRLERİN TÜMÜ BU ZARARLILARDAN BAŞLICABAZILARI;

GIDA SANAYİNDE BAZI ÖNEMLİ BÖCEKLER VE ÖZELLİKLERİ

SİNEK:

Karasinek çok iyi tanınan, pislik ve hastalık taşıyıcısı olarak değerlendirilen bir canlıdır.Gıda işletmesinde sinek bulunması sanitasyonun bozulmasına neden olmaktadır. Çok değişik türleri olmakla beraber adi karasinek (Musca domestica) çok yaygındır. Kara sineğin sıcak havalarda yumurta evresi 9 gün kadar kısa olabilmektedir.Larvaları 8 saat ile 4 gün arasında gelişir.Ergenlerin yaşam süreleri 3 ile 7 haftadır.Ayakları tüylü olup dolaştıkları yerden mikroorganizma alarak diğer tarafa taşıyıp bulaştırabilirler. Yapılan araştırmalar kara sineğin 120 dakikada 6 ile 42 km arasında mesafeyi kat edebildiğini göstermiştir.Buda çevre temizliğinin önemini ortaya koymaktadır. En etkili önlem çöp ve atıkların devamlı kapalı tutulması ve ilaçlanması, pencere kapı ve diğer sinek girebilecek yerlerin tellenmesidir.Sinek kontrolü için bazı temas insektisitleri kullanılabilir.

HAMAMBÖCEĞİ:

Hamamböceği, olanak bulduğu her yere girebilir.Kötü kokan bir yağ salgıladıkları için gıdaları bozabilirler. Bunun yanı sıra salmonella zehirlenme ve enfeksiyonlarıyla, kolera, cüzam ve tüberküloz taşıyıcılarıdırlar. Genellikle bol karbonhidratlı (un, nişasta) ve proteinli gıdaları sevmektedirler.(süt tozu) Sıcaklık istemleri 13-41 °C olup optimum 21-27 °C arasındadır. 0 °C altı ve 50 °C üzerinde birkaç dakikada ölürler.Hızlı yürürler karanlık ve rutubetli yerleri severler.Kırık, yarık,elektrik anahtarları, elektrik buatları, elektrik motorları gibi yerlere girerek gizlenirler.Kapsül, pislik ve yağımsız iz kokularıyla izlenirler.

KEMİRİCİLERİN KONTROLÜ :

Böcek kontrolü işletmeler için ne kadar önemli ise kemiricilerin kontrolü de en az o kadar hatta daha önemlidir.Fare ve sıçanlar dolaştıklara her yere pire, tüy ve pislik saçarlar.Aynı zamanda toplum sağlığı açısından önemlidirler.Fareler başta veba olmak üzere birçok hastalıktan sorumludurlar.Ayrıca tifüs ve parazit Trihiella spiralis in taşıyıcısıdır. Fareler meyve, sebze, hububat, et ,tekstil ve hatta plastikleri yiyerek hasar yaparlar.Ayrıca elektrik kablolarını, kibritleri yiyerek yangında çıkarabilirler.Yaptıkları zarar açısından çok önemlidirler.Çok iyi kontrol edilmelidirler.Bir gıda işletmesine fare girdiği taktirde mutlaka tüyü yada pisliği gıdaya karışacaktır.Bunu anlatabilmek için bir farenin günde yaklaşık 70 pislik tanesi, 16 cc idrar ve 500.000 adet kıl döktüğünü söylemek sanırım yeterlidir.Bu koşullarda nasıl bir bulaşı olacağı da ortadadır.Gerek sıçan gerekse fare olanak buldukları zaman çok hızlı üremektedirler.Bir çift yaklaşık bir yılda 50-70 kadar yavru yapmaktadır.Aşırı yayılma olmadıkça gündüz görülmezler.Dişleri çok hızlı uzadığından iyi kemirirler ve kemirdikleri yerlerden kolayca geçebilirler.En çok kemirdikleri yerler kapı ve pencere kenarları, izole elektrik kablolarıdır.

İletişim

Yetkili Mehmet UYSAL
GSM 0532 780 84 85
Telefon 0324 231 89 39
Faks 0324 238 39 29
Email info@liderfumigasyon.com
Resmi Web Sitesi www.liderfumigasyon.com
Adres Camiserif mah. 5240 sk.no: 4 Evcioglular ish. 2 - 6
Akdeniz
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri