Petfood Sanayi

  • Hayvancılık ve Yem
  • MANİSA

Hakkımızda

PETFOOD SANAYİ olarak

Petfood San. Tic. Ltd. Şti. yem makinaları sektöründe 30 yıllık işletmecilik deneyimine sahip Mega Makina Sanayi A.Ş. tarafından 2009 yılının başında kurulmuştur. Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 1200 m² kapalı alan içerisindeki tesiste, Şubat 2009 itibariyle konusunda uzman mühendis, veteriner hekim, makina operatörleri ve personeli ile yüksek kalitede kedi-köpek mamaları üretimine başlanmıştır.

Üretime başladığımız ilk günden itibaren öncelikli olarak kedi ve köpek dostlarımızın dengeli beslenmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmesi amacı ile hazırladığımız ürünlerimizde Avrupa standartlarına uygun hammaddeler kullanarak, gelişen son teknolojiyi ve kedi-köpek beslenmesi üzerine yapılan son çalışmaları takip ederek sürekli iyileştirme ve ürün geliştirme hedefiyle Türkiye mama sektöründe yerimizi almış bulunmaktayız.

Farklı ırk ve yaştaki kedi ve köpek dostlarımız için Petschoice markamız ile hazırladığımız Premium kedi-köpek maması ürünlerimizin yanısıra Yes, Buddy, Roxy markalı ekonomik ürünlerimizle de veteriner klinikleri ve petshoplara hizmet vermekteyiz. Üretim kapasitemiz ve uzman ekibimizle fason üretim taleplerini de karşılamaktayız. Ayrıca, Hollanda'da 1932 yılından bu yana Super Premium ve Premium kedi-köpek mamaları üretimi yapan Vobra Special Petfoods B.V. firmasının Carocat & Carocroc markaları ile Vobra ürünlerinin Türkiye'de üretim ve pazarlamasını yapmak üzere ticari anlaşmamız bulunmaktadır.

Petfood San. Tic. Ltd. Şti. olarak kedi ve köpek dostlarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesini öncelikli gözeterek, kaliteli ve rekabetçi ürünlerle müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve Türkiye'de kedi-köpek maması sektöründe Avrupa standartlarında üretim yapan lider bir kuruluş olarak ilerlemek hedefimizdir.



İletişim

Yetkili
GSM 0533 684 36 84
Telefon 0236 742 51 00
Faks 0236 742 50 01
Email info@petfood.com.tr
Resmi Web Sitesi www.petfood.com.tr
Adres Organize San. Böl. 304. Cad. No:20 Salihli
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri