Hekimoğlu Gıda Ve Tüketim Ürünleri Paz.san.tic.ltd.şti.

  • Gıda
  • SİİRT

Hakkımızda

HEKİMOĞLU GIDA olarak gıda ve tüketim ürünleri pazarlama ve dağıtım faaliyetlerinde bulunmaktayız. Siirt il ve ilçelerinde PHILIP MORRIS – ÜLKER – KESKİNOĞLU PİLİÇ – ŞAHİN SUCUK firmalarının distribütörlüğünü yapmaktayız. 3500 m2 kapalı alan , 3000 m2 açık alan olmak üzere kuru depo ve soğuk depolardan oluşan hijyenik ve standartlara uygun depolarımızla , gıda standartlarına uygun dağıtım araçlarımızla , teknolojik yapı ve sistemimizle , dinamik ve yetkin kadromuzla iş ortaklarımıza hizmet vermekteyiz. Yine Siirt’te yerleşik olan OKYANUS GIDA isimli şirketimiz 3000 m2 kuru depo ve soğuk depolarla yüksek kalite standartlarında Siirt il ve ilçelerinde faaliyet göstermekte olup , PINAR SÜT – TRAKYA BİRLİK – ANKARA MAKARNA - TATKÜPÜ ŞEKER – BALKÜPÜ – ŞÖLEN ÇİKOLATA ­– VİKİNG KAĞIT firmalarının distribütörlüğünü yapmaktadır. Bünyemizde bulunan 3. şirketimiz ATLANTİK GIDA Batman’da yerleşik olup 5000 m2 alana kurulmuştur. Batman-Şırnak-Siirt il ve ilçelerinde faaliyet gösteren bu firmamız ÜLKER GOLF – KESKİNOĞLU PİLİÇ – ŞAHİN SUCUK firmalarının distribütörlüğünü yapmaktadır. Bünyemizde bulunan 4 . şirketimiz PASİFİK GIDA Diyarbakır’da yerleşik olup 5000 m2 alana kurulmuştur. Diyarbakır ve Mardin il ve ilçelerinde faaliyet gösteren bu firmamız ÜLKER GOLF – DÜZEY PAZARLAMA firmalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.

Genel olarak ; bünyemizdeki 4 şirketimizle Güneydoğu Anadolu bölgesinde Siirt-Diyarbakır-Mardin-Batman-Şırnak il ve ilçelerinde modern ve yüksek standartlardaki depolarımızla, 70 adet aracımızla , 170 personelimizle , 4500 satış noktasına ulaşmakta olup her biri Türkiye’nin kendi alanında lider gıda şirketlerinin distribütörlüğünü yapmaktayız.

Bunların yanı sıra Pasifik Gıda şirketimiz bünyesinde üretime geçiş kararımız sonucunda doğal kaynak suyu şişeleme tesisimiz Diyarbakır’ın Karacadağ eteklerinde 2012 yılında faaliyete geçmiştir. Son derece modern ve hijyenik standartlarda en son teknoloji kullanılarak kurulan tesisimizde HEKİM markası ile şişelenen doğal kaynak suyu piyasaya çıktığı ilk dört ayda tüketiciler tarafından beğeni toplamış ve bölgede aranılan su markası olmuştur. Girdiği pazarlarda liderliğe oturan HEKİM Su bölgenin tamamında 11 il ve 15 ilçede 26 bayi ile dağıtım yapmaktadır. HEKİM su ile ilgili bilgiler www.hekimsu.com.tr adresinde yer almaktadır.

İletişim

Yetkili M.ALİ HEKİM – HAKAN HEKİM
GSM 0532 627 47 97
Telefon 0 484 223 50 01 – 223 12 96 – 223 75 44
Faks 0 484 223 22 26
Email hekimoglultd@turk.net
Resmi Web Sitesi
Adres Kurtalan Yolu 2.Km
Şehir SİİRT

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri