Hasat Bulgur

  • Gıda
  • MARDİN

Hakkımızda

HASAT BULGUR GIDA SAN. TİC LTD. ŞTİ. üretim merkezi Mardin'de bulunan Türkiye’nin lider bulgur üreticisidir. Mardin Organize Sanayinde kurulan, ve kurulduğu günden günümüze önce kalite ilkesi ile harket ederek, siz değerli tüketicilerimizin beğenisini kazanmaktadır.

Günlük ortalama 120 ton üretim kapasitesi ile faaliyet gösteren Hasat Gıda, Mardin Organize Sanayi bölgesinde yükselen yeni modern tesislerinde tamamı krom nikel paslanmaz çelikten üretilen üstün teknoloji ile donatılmış makinelerle ve farklı kalite anlayışıyla geleneksel bulgur lezzetinden ödün vermeden, konusunda uzman deneyimli personeli ile bölgenin konusuna hakim en dinamik üretim yapısına sahip iştirakidir.



Hasat Gıda, 20 000 metrekare alan üzerinde kurulu 6000 metre karelik Tesislerinde faaliyet göstermektedir.


Hasat Gıda, kaliteli, güvenli, hijyenik, lezzetli ve doğal bulguru sahip olduğu modern teknolojiyi kullanarak ve geleneksel kurutma yöntemlerinin aksine özel kurutma kulelerinde el değmeden üretiliyor.



İşimize verdiğimiz önemi kaliteye yansıtarak bu kalite anlayaşımızın haklılığını tastikleyen lezzetli bulguru üretmekten onur duyarız.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* İRİ PİLAVLIK BULGUR

* KÖFTELİK BULGUR

* KÖYTİPİ MİDYAT P.

* MİDYAT PİLAVLIK

* KÖYTİPİ PİLAVLIK

* KÖYTİPİ KÖFTELİK

KALİTE POLİTİKAMIZ...
Bulgurda kalite denilince akla bulgurun besleyici değeri ve ürün temizliği gelmelidir. Besin değerini kullanılan hammadde, üretim tekniği belirler.

Kaliteli bir bulgur; protein,vitamin ve vücut için elzem olan kalsiyum, fosfor, potasyum mineral maddelerince zengin Triticum durum (sert makarnalık buğdaylar) buğdayından yapılmış bulgurdur.

Fakat ülkemizde ve dünya bulgur tüketicilerinin kalite anlayışları farklıdır. Tüketiciler arasında kaliteli bulgur denilince akla sarı renk gelmektedir.

Bulgurun kalitesini sahip olduğu sarı renkle ölçmek yanlış bir tüketici alışkanlığıdır. Tüketicinin isteği sarı renge ulaşmak için bulgurlar daha fazla kabuk soyma işlemine veya bazı mekanik sarartma yada gıda boyası yöntemlerine tabi tutulmaktadır. Bu arzu edilen bir durum değildir.

Daha fazla soyma işlemi ile kepek altı buğday tabakaları daha fazla ayrılacağından, vücut için gerekli besin emilimini ve barsak kanserini engelleyen selüloz miktarı azalır.

Ayrıca kepek ve kepek altı tabakalar olan hyalin ve aleuron tabakalarında bulunan mineral ve vitaminler bu tabakalarla beraber ayrıldığından bulgur besleyici değeri düşer. Sarı renk elde etmek için yapılan sıkıştırma işlemlerinde vitaminler bozulur.

Firmamızın Tescilli Belgeleri:

* Gülçe,

* Hasatgünü,

* Bulguria,

* Hasatım,

* Mardin Sılam,

* Akçe Bulgur,

* Mardin Paşam,




İletişim

Yetkili Ahmet ÇETİN
GSM 0541 312 13 63
Telefon 0482 215 32 44
Faks 0482 215 12 43
Email hasatbulgur@hotmail.com - hasat@hasatbulgur.com
Resmi Web Sitesi www.hasatbulgur.com
Adres İstasyon caddesi OSB 1.Bulvar MERKEZ
Şehir MARDİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri