Fiskobirlik Efit

  • Gıda
  • GİRESUN

Hakkımızda

Cumhuriyetin ilanından sonra büyük önder Atatürk’ün “Fındık başta olmak üzere diğer belli başlı ürünlerimizi ilgilendiren birlikler kurulmalıdır.“ sözüyle toplanan 1.uluslararası fındık kongresi sonrasında 28 Temmuz 1938 tarihinde Giresun, Ordu, Trabzon, Keşap ve Bulancak Fındık Tarım Satış Kooperatiflerinin birleşmesi ile kurulan Fiskobirlik bünyesinde, ülkemizde üretilen fındığın işlenmesi suretiyle ürün kalitesini ve çeşitliliğini artırmak, damak zevkine yeni tatlar sunmak, hammadde, yarı işlenmiş ve mamul ürünlerle ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla 1981 yılında kurulmuştur.

Şirket bünyesinde bulunan, yüksek teknolojili tam otomatik Fındık İşleme Fabrikası yıllık 33.420 tonluk iç fındık işleme kapasitesiyle, tüketici ve gıda sanayine birçok fındık mamulünü üretmektedir.

Şirketimiz ürünlerini her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaştırma çabalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir, bu anlamda yeni yatırımlar ve projelerle kapasitesini arttırmakta ve teknolojisini yenilemektedir.

FINDIK EZMESİ ;

Tanımı:

Özenle seçilmiş fındıkların, kavrularak, şeker ve doğala özdeş vanilya aroması ile karıştırılıp ezilmesi ile elde edilen lezzetli ve besleyici bir üründür.
Kullanıldığı yerler:

Tüketici tarafından doğrudan tüketilir. Yüksek miktarda vitamin, mineral ve enerji ihtiva etmesi sebebiyle, gelişme çağındaki çocuklar, sporcular, yoğun çaba gerektiren işlerde çalışan ve sağlığını önemseyen herkez için vazgeçilmez bir lezzettir.
Kalite:

Dünyanın en kaliteli fındıklarının yüksek damak tadına göre en ileri teknolojileri kullanan, entegre fındık işleme tesislerimizde işlenmesi ile hazırlanır.
Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi’ne Sahiptir. TSE işareti taşır.

NUGA ;

Tanımı:

En kaliteli fındıklar yüksek damak tadına göre kavrulur ve püre haline getirilir. Elde edilen fındık püresinin, şeker, nebati yağ, süttozu, kakao, doğala özdeş çikolata ve vanilya aromasıyla karışımından elde edilen lezzetli ve çok besleyici bir üründür.
Kullanıldığı yerler:

Besleyici özelliği ve lezzeti ile kahvaltılık veya atıştırmalık olarak doğrudan tüketilir. Yüksek miktarda vitamin, mineral ve enerji ihtiva etmesi sebebiyle, gelişme çağındaki çocuklar, sporcular, yoğun çaba gerektiren işlerde çalışanlar için vazgeçilmez bir lezzettir.
Kalite:

En kaliteli ve lezzetli fındıklarının yüksek damak tadına göre kakao ve şekerle, ileri teknolojileri kullanan, entegre fındık işleme tesislerimizde işlenmesi ile hazırlanır.
Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi’ne Sahiptir. TSE işareti taşır.

KAVRULMUŞ FINDIK ;

Tanımı:

Kabukları kırılarak çıkartılan iç fındıkların kavrulması ve dış zarlarının atılması ile elde edilen, en çok %3 oranında nem taşıyan bir üründür.
Kullanıldığı yerler:

Çerez olarak doğrudan tüketildiği gibi çikolata üretimi başta olmak üzere gıda sanayinde hammadde olarak kullanılan değerli bir üründür.
Kalite:

Giresun ve Ordu bölgesi fındıkları başta olmak üzere, en kaliteli Türk fındıkları kullanılarak; yüksek teknolojili, entegre fındık işleme tesislerimizde işlenerek hazırlanır.
Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi’ne Sahiptir. TSE işareti taşır.

FINDIK PÜRESİ ;

Tanımı:

Özenle seçilerek kavrulmuş iç fındıkların, ezilerek pekmez kıvamına getirilmesi ile elde edilen, yüksek besin değerine sahip, hammadde olarak kullanılan bir ürünüdür.
Kullanıldığı yerler:

Gıda sanayinde özellikle çikolata başta olmak üzere birçok gıda ürününün üretiminde hammadde olarak kullanılır.
İçersinde bulunan yüksek miktardaki vitamin, mineral ve enerji kaynağı ile üretiminde kullanıldığı gıda ürünlerine değer ve lezzet katar.
Kalite:

En kaliteli iç fındıkların, entegre fındık işleme tesislerimizde, el değmeden işlenmesi ile hazırlanır.
Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi’ne Sahiptir. TSE işareti taşır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0454 215 04 09 - 10 - 11 - 216 42 40
Faks 0454 215 04 13
Email
Resmi Web Sitesi www.fiskobirlikefit.com
Adres Güre Mevkii Ataürk Bulvarı Gaziler mah. N:483
Şehir GİRESUN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri