Ustaoğlu Otomotiv

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda

USTAOĞLU OTOMOTİV olarak;

1926 yılında dedemiz Hacı Ziya USTAOĞLU' nun marangozluk ve inşaat ustalığı ile başlattığı ticari faaliyetimiz daha sonra oğulları Sabri, Nurettin ve Mehmet, torunları Gürbüz, Ziya, Mustafa Osman ve Yavuz USTAOĞLU' nun katılımıyla yoğun bir inşaat faaliyetine dönüştü.

Şirketimiz Beypazarı'nda bir çok müstakil ev ve işyeri ile toplu konut yapımına imza attı. Bu sayede iiçenin bugünkü çağdaş mimarisine oldukça fazla katkıda bulundu. 1986 yılında kurulan USTAOĞLU İNŞ.NAK.VE TİC.LTD.ŞTİ. her türlü inşaat malzemesi, odun, kömür alım satımı sevkiyatı, nakliyat, hafriyat ve taahhüt faaliyetlerini halen itinayla sürdürmektedir. 1997 yılında oto lastik, jant ve akü satışıyla otomotiv sektörüne giren USTAOĞLU ailesi bu alanda da kısa zamanda oldukça büyük ve kendisine yakışan ilerlemeler kaydetmiştir.

Bugün, USTAOĞLU OTOMOTİV LASTİK SATIŞ VE SERVİS HİZ.LTD.ŞTİ. MICHELIN, PETLAS, BF GOODRICH marka lastiklerin yetkili bayisi durumunda olup bu markaların toptan ve perakende satışını, HANKOOK, TOYO, MAXXIS ve diğer lastik markalarının ise perakende satışını yapmaktadır.

BEYPAZARI ve OSTİM Bağdat Caddesi şubelerimizde her türlü binek, kamyonet, kamyon ve zirai araçların lastik satışı, sökme, takma, balans ayarları, rot ayarı, far ayarı, jant düzeltme işlemleri vb. birçok servis hizmetleri verilmektedir. ANKARA merkez işyerimizde MICHELIN bayisi olarak yine toptan ve perakende satış ve servis faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Araçları oluşturan en önemli parçalarından biri kuşkusuz lastikleridir. Yola tutunma, kalkış ve duruş anlarındaki performans, hava koşullarına göre sağladığı yararlar ile lastikler gerek güvenlik, gerek konfor ve gerekse performans açısından son derece önemlidir.

Gelişen teknoloji ile birlikte sektörde hızlı bir gelişim ve değişim yaşanmaktadır. Lastik sanayiin bu güne kadar olan ilerlemesinin bundan sonraki dönemlerde de büyük bir hızla artacağı aşikardır.

Ayrıca araçların görselliğini tamamlayan jantlar da firmamız tarafından sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

USTAOĞLU OTOMOTİV olarak, ANKARA merkezimiz ve BEYPAZARI servisimizde her türlü binek, kamyonet, kamyon ve zirai araçların lastik sökme, takma, balans ayarları, rot ayarı, far ayarı, jant düzeltme işlemleri vb. birçok servis hizmetlerini vermekteyiz.

Otomobilinizin ve sizin güveniniz ve konforunuz için ihtiyaç duyduğunuz her an yanıbaşınızdayız.


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 354 47 30
Faks 0312 354 33 71
Email info@ustaogluotomotiv.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ustaogluotomotiv.com.tr
Adres Keresteciler Sitesi Uzay Çağı Cad. 1158 D:1612 Ostim - Yenimahalle
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri