Audıo

  • İletişim
  • İSTANBUL

Hakkımızda

AUDIO olarak;

Bina iletişim sistemleri endüstrisinde lider firma olarak 1979'dan beri yenilik ve keşiflerin öncüsü olmuştur.Ürün gamındaki diafon ve telefon sistemlerinin, görüntülü ve sesli seçenekleri ile gerek konutların gerekse iş merkezlerinin dahili iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Audio 2000 yılında başladığı “Değişim Yönetimi” projesi ve yeni ürün projeleri ile global bir marka olma yolunda ilerlemektedir.
Audio teknolojiyi sürekli takip ederek, araştırma geliştirme ve yeni ürün projelerine yapılan yatırımlar ile müşterilerin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini toplam kalite bilinci ile karşılamaktadır. Audio’ da sürekli gelişen teknolojinin takibi ve toplam kalite yönetiminin yanı sıra hümanist ve çevreci yönetim yaklaşımları ile dünya standartlarında üretim yapılmaktadır.
Türkiye'de 6000 m2 lik kapalı alanı ile ilk ve tek bina iletişim sistemleri üreten Audio, 2001 yılı itibariyle tüketicilerine daha iyi ürünler ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla üretim teknolojisini sürekli geliştirmektedir.
Audio, kendi kalite yönetim sistemini; "tüketici ihtiyaç ve taleplerini karşılamak amacıyla bütün firma genelindeki süreçlerin hedeflenen kalitede olmasını sağlamayı, bu çizgiyi muhafaza etmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan verimli bir sistem" olarak tanımlamaktadır. Audio’nun ISO 9001:2000 sistemine sahip olması ise kalite yolculuğunun son durağı değildir.
Audio sadece markası ve ürünlerinin kalitesi ile değil, bünyesindeki ekipler ve Türkiye genelindeki yaygın satış ve servis noktaları üzerinden müşterilerine sunduğu satış destek ve teknik servis hizmetleriyle de müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Audio dünya standartlarını yakalamış ve müşteri memnuniyetini tamamen sağlamış bir firma olarak, size hizmet vermekten büyük gurur duyar.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 527 46 71
Faks
Email edagunkut@audio.com
Resmi Web Sitesi www.audio.com.tr
Adres Esenşehir Mah. Baraj Yolu Cad. No:10 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri