Yem ( Yapı Endüstri Merkezi)

  • İletişim
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) olarak;

1968 yılında kurulan Yapı-Endüstri Merkezi, yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimler için hizmet üreten bir bilgi merkezidir. Merkez, üretici ve kullanıcılar arasında ortak platformlar oluşturmaktadır. Uzmanlık fuarları, teknik yayınlar ve periyodikler, profesyonel bilgilendirme hizmetleri, etkinlikler, portal ile yapı sektöründe çalışan veya bu sektöre yönelik hizmet veren tüm kuruluşlar için başlı başına bir medya grubudur. İlklerle dolu geçen yıllar sonrasında Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 40. çalışma yılını geride bıraktı... YEM, Türkiye’de “bilgi” kavramının bugünkü anlamıyla henüz gündemde olmadığı yıllarda, yapı malzemesi üretenler ile tüketenleri bir araya getirecek, malzeme üretimi ve kullanımı alanında bilgi üretecek bir kurum olma yolunda ilk adımları attı. Yurtdışı örneklerinin Türkiye’deki bir uzantısı olarak YEM, merkezi yurtdışında bulunan Uluslararası Yapı Merkezleri Birliği’nin (UICB) bir üyesi oldu. 1968 yılından beri aynı anlayışla hizmet vererek kurumsallaşan YEM, Türk yapı malzemesi sektörü için bilgi paylaşma ortamları yaratma yolunda, Türkiye’de birçok ilki hayata geçirdi.

Yapı-Endüstri Merkezi’nin gerçekleştirdiği ilkler:

- Yapı malzemeleri daimi sergisi
- Yurtiçinde ve yurtdışında yapı malzemeleri sergileri
- Yurtdışı fuarlarda Türk yapı sektörünün tanıtımı
- Başvuru kitaplığı – Bilgi ve Belge Merkezi
- Yapı malzemeleri kataloğu
- İhtisas fuarları
- Uzmanlık kitabevi
- Türk yapı sektörü yıllık raporları
- Uluslararası proje yarışmaları
- Yapı sektörüne yönelik bilgi portali
- Sanal mimarlık müzesi

Yapı malzemesi var oldukça bilgiye olan ihtiyacın var olacağına inanan YEM’in sektöre olan hizmeti, çeşitlenerek devam edecektir. Yapı malzemesi sektörünün ve kullanıcıların talepleri doğrultusunda yeni ilkleri hayata geçirmek, YEM’in hedefleri arasında olacaktır.


VİZYON

"Yapı" konusunda lider ve güvenilir bir bilgi kuruluşu olarak, 40 yılı aşkın bilgi ve deneyim birikiminden, marka değerinden destek alan, yeni gelişme ve teknolojilerden sürekli yararlanan, öncü konumuyla toplumun bilgilenmesine ve sektörün ihtiyaçlarına yenilikçi etkinlik ve araçlarıyla yanıt ve yön veren uluslararası bir referans merkezi ve bölgesel bilgi pazarı lideri olmaktır.

MİSYON

Yapı-Endüstri Merkezi, "Yapı" konusunda her tür bilgiyi ve gelişmeyi bütün paydaşlara çeşitli etkinlik ve araçlarla ulaştıran, bu yoldan toplumun bilgilenmesine ve sektörün teknik, ticari ve kültürel gelişmesine katkıda bulunan bir bilgi kuruluşudur.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 266 70 70
Faks 0212 266 70 10
Email yem@yem.net
Resmi Web Sitesi www.yem.net
Adres Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 FULYA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri