Alba Fısh

  • Gıda
  • AYDIN

Hakkımızda

ALBA FİSH olarak;

Firmamız hijyen ve arındırma anlayışından en küçük bir ödün vermeden sürekli yüksek kaliteyi hedeflemiştir. Bu alanda teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek üretim akışını geliştirip yenilikçi olmuştur. Firma içi Personel eğitimlerini periyodik bir şekilde yapmak suretiyle çalışanlarına daha bilinçli ve daha da kaliteli ürün yapmaya yönelik girişimlerini hiç aksatmadan yürütmüştür. Kalitenin gelişmenin ve yükselmenin ayrıntılarda saklı olduğunu, bununda bakmakla değil görmekle sağlanabileceği gerçeğini her zaman benimsemiştir.
HACCP sağlığa uygunluk ve arındırma izleme ile uygulama sistemini 1996 yılından itibaren uygulamaya koyarak Türkiye'de HACCP sistemini ilk uygulayan firmalar arasına girmiştir.
Müşterilerimize ve ürünlerimize göstermiş olduğumuz hassasiyet ve özveri sayesinde yüksek başarı ile BRC, IFS ve Globalgap standartlarını almış bulunmaktayız. Sahip olduğumuz Güvenli Gıda politikamızı bu belgelerle pekiştirmiş bulunmaktayız. Tüm yetiştirme ve üretim noktalarında takibini yapabildiğimiz “İzlenebilir Organik Balık” projemizi uygulamaya başlamış bulunmaktayız. TÜBİTAK ile yapılan çalışmalar sonucu altı adet yeni ürün geliştirilmiş, bu ürünler patentlendirilmek üzere İSO 9002 kalite güvence BELGESİ’NE uygunluk aşamasına getirilmiştir. Türkiye’de yeni olan İyi tarım uygulamaları (Good Agricultural Practices, GAP) tarımsal faaliyetlerin çevreye ve doğaya en az zarar verecek şekilde yapılması ve dolayısıyla tüketicilere “güvenilir” ürünleri sunmak amacıyla getirilen minimum şartları ALKA Balık çiftliğine uygulayan ilk firmalardandır.Firmanın genel prensiplerinden biriside ARGE bölümüne gereken önemi göstermektir. ALBAFISH ’ nın amaçlarından birisi Avrupa’nın teknolojisini takip etmek ve uygulamak değil öne geçip yön vermektir. Yurt içindeki yatırımlarını ve bütünleşmesini tamamladıktan sonra, yurt dışında da yatırım kararları alınmış ve bu amaçla yetiştiricilik ve bağlantılı işleme tesisi projesi için çeşitli görüşmelerini sürdürmektedir. Toplam şirketler bünyesinde 120 kişi istihdam etmektedir. Alba ailesi ve ekibi olarak sürekli takım çalışması ruhu ile Türkiye’de ve bilhassa dünya pazarında tanınan bir firma ve marka olmaya yönelik hedefi ile "Turquality" unvanını duyurmayı görev edinmiştir. Bu konuda üst düzey yönetici ve eleman yetiştirmeye yönelik; firma içinde başarılı yönetici, liderlik ve takım çalışmaları ile ilgili eğitim ve seminerler düzenlemiştir. Firmamız hedeflerini görevdeşlik ve yüksek isteklendirme sağlayarak tüm çalışanları ile birlikte ortak hedef olarak benimsemiştir. Ülkemize yaptığımız katkılarımız olarak daha yüksek kaliteli üretim, daha fazla İhracat ve ülkemize daha fazla döviz girdisi sağlamaya yönelik politikası ile bu gurur verici tablonun devamı için tüm ALBA ailesi olarak bizler, Türkiye için çalışmaya, Türkiye için üretmeye devam edeceğiz.

İletişim

Yetkili Tefik ALTIN
GSM
Telefon 0256 434 74 37 - 0256 434 74 53
Faks 0256 434 74 03
Email info@albafish.net
Resmi Web Sitesi www.albafish.net
Adres Altıntaş Mah. 129. Sok. No:16 Nazilli
Şehir AYDIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri