Mapaş

  • Hırdavat
  • İSTANBUL

Hakkımızda

MAPAŞ olarak;
30 yıla yakın bir süredir Tarım, Bahçe ve Orman makineleri ithal eden MAPAŞ A.Ş. sektörün deneyimli ve güvenilir firmalarından biridir.Bugün 10 ülkeden ve 30‘a yakın firmadan ithalat yapan MAPAŞ, 32 kişilik deneyimli kadrosunun bilgi birikimi sayesinde Pazara tasarım,kullanım güvenliği, fonksiyonellik ve dayanıklılık anlamında mükemmel mamuller sunmayı hedeflemektedir. 3’ü Yapı marketlerde ve 8’i merkezde görev yapan 11 kişiden oluşan Satış Bölge müdürü, Satış uzmanı veya satış personel kadrosu, rutin müşteri ziyaretleri ile Bayi ve Müşterilerine Satış konusunda her türlü desteği vermektedir.Firma bünyesinde pazarlanan tüm mamuller 2 yıl garantilidir.Geniş ve yetkin servis teşkilatı yanında Genel Merkez bünyesinde de Servis desteği verilmekte ve ülke genelinde Servislerden gelen Garanti talepleri çok kısa sürede değerlendirilmektedir. 1980 - Firmanın KURULUŞ tarihidir. Sadi ailesi ve ortakları tarafında kurulan firma Hırdavat ve Motorlu Testere ithalatı ve Pazarlaması amacı ile kurulmuştur.
1982 - ALPINA SPA (Bu firma 2000 yılında Global Garden Products bünyesine girmiştir) firmasının distribütörlüğünün alınması ile firma Bahçe ve Orman makineleri ithalatı ve pazarlanması işine yönelmiştir.
1985 – YENİ YÖNETİM. Bu tarihte Vedat Mori şirket Genel Müdürlüğü’ne getirilmiş ve firma Mamul Yelpazesini genişletme ve Pazarlama Stratejisini yenileme sürecine girmiştir. 1987 – TARIM MAKİNELERİ ithalatına başlanmış ve İlaçlama Makineleri ve Çapalama Makineleri gibi tarımsal amaçlı makineler ürün yelpazesine eklenmiştir. Aynı yıl İtalyan GRILLO firmasının Distribütörlüğü alınmıştır. 1992- İLK BAYİ TOPLANTISI – Abant’ta 1. Bayiler toplantısı gerçekleştirilmiştir.80 ’e yakın Bayinin katılımı ile gerçekleşen toplantı sektörümüzde yapılan ilk Bayi Toplantılarından biridir.1997-CIFARELLI –İtalya ve GOIZPER –İspanya firmalarının Temsilciliği alınmıştır. İlaçlama ve Meyve Hasat makineleri konularında uzman olan bu iki firmanın ürünlerinin Ürün yelpazesine katılması özellikle Ege ve Karadeniz bölgelerinde firmaya güç katmıştır.1998- PUBERT ve SPEED FRANCE firmalarının Distribütörlüğü alınmıştır. Çapalama Makineleri imalatında yıllık 120.000 birim ile Avrupa’nın en büyük imalatçısı olan PUBERT kendi segmentinde sektör lideridir.
2000- YENİ GENEL MERKEZ – Firma 2000 yılında bugün de faaliyet gösterdiği ve ofis ve depolarının bulunduğu 2000 m2 ‘lik Yönetim Binasına taşınmıştır.
2002- WINDSOR FORRESTRY TOOLS –USA firması ile distribütörlük anlaşması imzalanmıştır. Böylece firma testere zinciri ve sarf malzemeleri konusunda önemli bir marka ve kaliteli ürünler ile pazara girebilmiştir. 2003- TALON markalı ürünlerin imalatçısı JENN FENG firması ile Distribütörlük anlaşması imzalanmıştır. Taiwan merkezli bu firma Uzak Doğu’da teknolojik yenilikler konusunda sektörün önde gelen firmalarından biridir. 2004- ÇİN ‘de Kalite konusunda güvenilir firmalarla bulunarak bunlarla işbirliğine başlanmış ve bu firmalarda ENERGY markalı Jeneratörler, Su Motorları, Dizel ve Benzinli Motorlar ve Motorlu Tırpanlar ürettirilmiştir. ENERGY markalı ürünler Çin malları arasında kalitesi ile farklılığını ispat etmektedir. 2005 – GGP –GLOBAL GARDEN PRODUCTS firmasının Dünya genelindeki distribütörleri arasında MAPAŞ AŞ. ‘’YILIN DİSTRİBÜTÖRÜ ‘’seçilmiştir.
2006 – KAWASAKI motorlu, tırpan ve çit kesme makineleri imal eden Japon MARUNAKA ve Özellikle Kar Küreme makineleri konusunda lider marka olan ARIENS firmalarının Distribütörlüğü alınmıştır. 2007 – ELECTROLIV ve ELECTROCOUPE markalı Akülü Zeytin Hasat ve Budama makineleri imalatçısı Fransız INFACO firması ile Distribütörlük anlaşması yapılmıştır
SATIŞ SONRASI HİZMETLER
MAPAŞ, bugün 30 ‘a yakın firmadan 28 kategoride Elektrikli, Benzinli veya Dizel motorlu olmak üzere 160 ‘a yakın çeşit makine ithal etmektedir ve geniş yedek parça stokları ve Yetkin Servis Teşkilatı ile bu ürünlerin Satış Sonrası Hizmetleri ‘nde de mükemmelliği sunmayı bir görev olarak benimsemiştir.
Yurt genelinde Servislerden gelen Garanti talepleri çoğunlukla aynı gün içinde değerlendirilmekte ve kullanıcıların tam memnuniyeti sağlanmaya çalışılmaktadır.


İletişim

Yetkili Şebnem YILDIZ
GSM
Telefon 0216 576 90 72
Faks 0216 576 82 06
Email info@mapas.com.tr
Resmi Web Sitesi www.mapas.com.tr
Adres İnönü Mah. Kayışdağı No:198 İçerenköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri