Uçar Makina Plastik

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

UÇAR MAKİNA PLASTİK olarak;
Firmamız, UÇAR PLASTİK-MAKİNA ünvanı ile 1962 yılında kurulmuştur. Uçar Plastik, ihtiyaç duyduğunuz tüm cam sistemleri, alüminyum ve PVC üretiminde kullanılan sarf malzemelerini hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde üreten ve ticaretini yapan firmadır.
Firmamız kendi tasarımlarıyla ürettiği kalıplarla yapılan üretiminde çok çeşitli cam takozları, sineklik aksesuarları ve özel siparişlerde tasarım, kalıp ve plastik üretimi yapmaktadır. PVC profil üreten fabrikaların cam çıta kesme kalıplarını fabrikalara ve PVC doğrama yapan atölyelere yaparak ve teknik hizmet verilmektedir.
Çift cam üretiminde kullanılan klips, takoz, butilli çıta dairesel eğme aparatı, nem alıcı, butilli çıta çeşitleri, thiokol, çift cam arasına kullanılan dekoratif çıta çeşitleri ve bağlantı elemanları ve cam sektöründe kullanılan tüm fitil çeşitleri bulunmaktadır.Çift cam yıkama makinaları ve yedek parçaları temininde ve üretiminde firmamız yardımcı olmaktadır. Uçar Plastik Makina'nın kalite anlayışı; topyekün mükemmelleşmedir. Kalite politikasını uygulamasında kalifiye elemanlarımız ve müşteri istek ve beklentilerini en üst düzeyde oluşturacak ürün ve hizmetleri planlamak, geliştirmek, üretmek ve en kısa sürede pazara sunmaktır.
Uçar Plastik Makina tarafından sunulan bütün ürün, hizmet kalitesi ve güveninirliği birinci derecede önem taşır. Bu husus Uçar Plastik Makina genel müdür, yönetici ve tüm çalışanlar tarafından desteklenmektedir.
UÇAR PLASTİK 7/24 Destek İle Müşterilerimizin Hizmetindeyiz.

ÜRÜNLERİMİZ;
*ÇİFT CAM MALZEMELERİ (Thiokol-Nem Alıcı-Butilli Çıta)
*ÇİFT CAM TAKOZ VE KLİPSLER
*SİNEKLİK SİSTEMLERİ AKSESUAR VE FİTİLLER
*KAROLAJ (Dekoratif) ÇITASI
*PVC ÇITA KESME KALIBI

İletişim

Yetkili Taylan UÇAR
GSM 0532 688 48 58
Telefon 0342 235 03 06
Faks 0342 235 14 16
Email info@ucarplastikmakina.com
Resmi Web Sitesi www.ucarplastikmakina.com
Adres Küsget Sanayi Sitesi C Blok 22. Cadde No:33 Şehitkamil
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri