Sağıroğlu Otomotiv

  • Oto Servis
  • İSTANBUL

Hakkımızda

SAĞIROĞLU OTOMOTİV olarak;


Servisimizde her marka araca kaporta hizmeti verilmekte, Celette kalıp sistemi yöntemiyle, araçlarınızın şaselerinde olan hasarlı bölgeler standart fabrika ölçülerine uygun olarak düzeltilerek %100 müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. Sağıroğlu Otomotiv , konusunda uzman personeli ve yetkin teknik donanım olanaklarıyla özellikle Wolswogen olmak üzere tüm binek ve hafif ticari araçlarınıza kaporta hasarlarına profesyonel çözümler sunmaktadır.
Aracınız marka ve model ne olursa olsun orjinal yedek parça temini, montajı ve gerektiğinde boyama işlemleri firmamız tarafından özenle gerçekleştirilmektedir.

Sağıroğlu Otomotiv olarak aracınızın tüm mekanik parçalarına hizmet verebilecek özel olarak eğitilmiş uzman personele sahibiz. Fren sistemlerinden amortisörlere, filtrelerden lastik kontrollerine kadar tüm motor mekanik sistemlerinizin bakımını en modern test cihazlarını kullanarak gerçekleştirmekteyiz. Tüm bunlara ek olarak aracınız için gerekli tüm mekanik parçaları da ilk donanım kalitesinde servisimizden elde edebilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ;

*KAZA YAPMIŞ, HASAR GÖRMÜŞ BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ANAHTAR TESLİMİ

*KAPORTA, BOYA

*VEKALET KARŞILIĞI SİGORTALI SİGORTASIZ BAKIM

*7/24 SERVİS HİZMETİ

İletişim

Yetkili Kemal SAĞIR
GSM 0532 443 37 92
Telefon 0216 317 03 18
Faks 0216 317 05 95
Email
Resmi Web Sitesi
Adres Yeni Sahra Mah. Yıldırım Beyzazıd Cad. No:9 Ataşehir
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri