Bate Plastik

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • İSTANBUL

Hakkımızda

BATE PLASTİK olarak;

Bilimsel değerlerin ülkemiz insanları için, kabul edilebilir olması, insanlarımızın da yeniliğe açık, kullanım değerlerinden elde ettikleri avantajları takip etmeleri, araştırmalardan çıkardıkları sonuçları, bilinçli tüketici olarak değerlendirmeleri kuruluş sebebimiz olmuştur.

Kendi sektörlerinde başarılı olmuş temsilciler bir araya gelerek, totalde hizmet verebilmek amacıyla HOTCOLDLINE markasını oluşturmuştur.

Türkiye'de ve diğer ülkelerde markası ile bayiliklerini oluşturma faaliyetlerine başlamıştır.

MİSYONUMUZ

Isıya dayalı enerji faaliyetlerini, kullanım maksatlarına uygun değerlerle talep edenlere hizmet olarak sunmaktır.

Çatı altı faaliyetlerinde hizmet veren kuruluşların sıkıntılarından birisi, birbirine benzer talepleri farklı uygulama kuruluşlarıyla bütün haline getirmeye çalışmalarıdır. Bu durum hizmetin geç ve sıkıntılı şekilde tamamlanmasına sebep olmaktadır. Yetersizliğin varlığını piyasa tecrübesiyle fark eden bate firmasının temsilcileri, yerleşik yaşam şartlarının vazgeçilmez değeri olan enerji ve ısı konusunda total hizmeti avantajlı maliyet, üst seviyede kullanabilme, kısa zamanda amorti etme koşullarıyla uygulayan marka olmayı hedeflemiştir. Bu hedefin gerçekleşmesiyle sektöründe yerli imalata katacağı 630.000 saat/yıl kapasite artışı ile istihdama destek olma arzusundadır.

VİZYONUMUZ

Bate kuruluş amaç ve maksatlarına uygun olarak üst sevide kullanılabilirlik, güvenilir şekilde tercih, uygun koşullarda satış, satış sonrası hizmet, kullanım içinde memnuniyeti sağlayacak kendi sektöründe kurum kimliği var olan bayilikler oluşturmaktır.

İletişim

Yetkili Bahattin ÖZBUĞÜTU
GSM
Telefon 0216 493 15 24
Faks 0216 493 15 42
Email bilgi@hotcoldline.com
Resmi Web Sitesi www.hotcoldline.com
Adres Bate Plaza Güzelyalı Mah. Güneş Sok. No:29 Pendik
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri