Dost Cam

  • Cam Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

DOST CAM olarak;

Ana üretim konumuz olan TEMPERLİ CAM üretimi konusunda sektörümüzde ilkler arasına girmek ve gelişen pazar şartlarında lider olmak öncelikli hedeflerimizden biridir. Bu hedefimize ulaşmak için, pazarda kabul gören rakiplerimizin ürün kalitesinden yüksek kaliteli ürün üretirken, ürün maliyetimizi de onların kalite maliyetlerinden az tutmak olacaktır. Müşterilerimizle çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken firmamız sürekli olarak tüm yeniliklere uyum sağlayacak, gerek üretim ekipmanını gerekse çalışanlarını sürekli geliştirerek bu hedefi gerçekleştirecektir. Ayrıca firmamızın öncelikli görevi ve politikası, bilinçli ve sorumlu personel ve yöneticileri ile çevremize hiçbir olumsuzluk katmamak, yaşadığımız doğaya hiçbir zarar vermemektir. Firmamız tüm hedeflerini dönemsel olarak belirleyerek,sonuçlarını ve gelişme önerilerini sürekli değerlendirmektedir.

1988 yılında İstanbul Yenibosna’da kurulmuş ve 500 m2’lik bir alanda üretime başlamıştır. Şirketimizin, üretim kalemlerini artırması sebebiyle 1991 yılında İstanbul-Çatalca’da 3000m2’lik kısmı kapalı toplam 5000m2’lik bir alanda ileriye dönük çok amaçlı ve büyük çaplı bir yatırım çalışmasına başlanmıştır ve Dost Cam halihazırda faaliyetlerini bu tesiste devam etmektedir.

Şirketimiz bünyesinde, her biri kendi alanında deneyimli 50 kişilik bir ekiple hizmet verilmektedir. Bununla beraber şirketimiz, ISO 9001:2000 üretim sistemiyle, TSE 917 OTO CAM TÜRKİYE STANDARDI, ECE-R43 e6(Belçika) standartlarına uygun üretim yapılmaktadır. Temel prensibimiz, sürekli kendimiz geliştirerek, tüm müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak, müşterilerimizin taleplerine en küçük detaylarına dahi dikkat ederek son derece hızlı ve aktif bir şekilde cevap vermektir. Aydınlatma, mobilya, balkon kaplama sistemleri camları, duş kabin camları. Otomotiv camları ürettiğimiz ürünler arasında ter almaktadır. Otomotiv sektörünün önde gelen firmaları ve aydınlatma sektörünün lider firmaları için temperli cam üretimi yapmaktayız.

Temperli cam üretimlerimizi, yapmış olduğumuz yatırımlar sonucunda bünyemizde bulunan CNC Cam Kesim Makinesi, Otomatik Delik Makineleri, Dik Rodaj Makineleri, Yatay Kumlama Makinesi, Baskı Makineleri, Düz ve Bombeli Temperli Fırın ve Cam Bükme fırınlarıyla yapmaktayız. Şirket olarak amacımız, bu yatırımları önümüzdeki yıllarda arttırmak ve dünya pazarına açılmaktır. Son olarak Politikamız, Kısa Dönemli kar değil, kazancın sürekliliği için kaynaklarımızın sürdürülebilir kullanımı ve müşterilerimize sunduğumuz kalite düzeyinin sürekli ve yüksek olması amacıyla son teknolojiye sahip makinelerle kusursuz ürünler ortaya çıkarmak, sektörümüzde dürüstlüğümüz, hızımız, başarılarımız ve kalitemizle anılmaktadır.

İletişim

Yetkili Tamer DONAT
GSM
Telefon 0212 760 13 48 / 49 / 50
Faks 0212 760 13 51
Email info@dostotocam.com
Resmi Web Sitesi www.dostotocam.com
Adres Elbasan Yolu 1. km. Çatalca
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri