Artella(Aslandağ Ahşap)Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Müşterilerimizin ustalık, hizmet ve kalitemize duyduğu güven bizim için en büyük sermayedir!

Tam 30 yıl önce işimizdeki ustalığımıza ve yeteneğimize güvenerek, tutku ve coşkuyla firmamızın temellerini attık. Yüksek müşteri memnuniyeti, üstün hizmet ve dürüst çalışma anlayışı ile durmadan kendimizi geliştirdik, yeniledik. Ahşaba şekil vererek sizler için yaşanabilir, sıcacık mekânlar oluşturduk. Mutfak, kapı ve banyo için yaptığımız tüm özgün tasarımlarımızı, ihtiyaçlarınıza göre şekillendirirken her zaman teknolojinin en son olanaklarından yararlandık. Bunları gerçekleştirirken sadece tek bir amacımız var;
Kaliteli, estetik ve size özgü yeni yaşam stilimizle evinize bir parça mutluluk taşıyabilmek...

Yarım asırlık tecrübe ve teknolojinin işbirliğiyle...

Aslandağ Ahşap, Salih, Tuncay, Cemal ve Aydın Aslandağ tarafından 1988 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. 1980 yılında meslek hayatına başlayan Tuncay ve Cemal Aslandağ'ın girişimleri, Salih ve Aydın Aslandağ'ın desteğiyle kurulan Aslandağ Ahşap, en büyük manevi desteğini İnebolu'da uzun yıllar ahşap ve ev ustalığı yapmış olan babaları Saadettin Aslandağ'dan almaktadır.

Göztepe Sanayi Sitesinde 200 m2'lik bir atölyede üretime başlayan Aslandağ Ahşap ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi, Aydın Aslandağ'ın başkanlığında, kaliteliye verdiği önem, temiz işçilik, üstün hizmet anlayışı, insana ve teknolojiye yönelik yatırımlarıyla giderek kendini geliştirmiş ve büyümüştür. Bugün kendi üretim tesislerinde5000m2'lik kapalı alanda geniş makine parkuruyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Yıllara dayanan tecrübesiyle Aslandağ Ahşap, kendi markası Artella ile mutfak, banyo ve kapı üretimini gerçekleştirmektedir.

Artella, bugün 5000 m2'lik kapalı alanda en son teknoloji kullanılarak üretim yapmakta ve hem Türkiye hem de dünyada tanınan global bir marka olma hedefine hızla ilerlemektedir.

Bilgisayar merkezli, CNC destekli tamamen yenilenmiş makine parkuruyla tam endüstriyel ve modern bir tesiste, 75000 adet ahşap kapı, 10000 m2 mutfak ve 6000 m2 banyo üretim kapasitesine sahip olan Aslandağ Ahşap, üretimden dağıtıma, montajdan satış sonrası hizmete kadar en son teknolojiden faydalanmaktadır.

Misyon
Çevremizdeki insanlarla iyi ilişkiler geliştirerek bizimle çalışmayı tercih etmelerini sağlamak. İnşaat, perakende ve mağazacılık konularında önder bir marka olmak.

Vizyon
Dürüst çalışma anlayışı, yüksek müşteri memnuniyeti ve mükemmel hizmet anlayışını ilke edinerek Türkiye ve dünyada sektöründe en çok tanınan ve tercih edilen bir marka olmaktır.

Yeni yaşam stili yaratıcılık ister...

Artella mutfak, banyo ve kapılar; üretimdeki kalite, detayllara ve işçiliğe verilen önem, tasarımlarındaki yenilikçi ve modern bakış açısıyla her zaman dikkat çekmekte ve bir adım öne çıkmaktadır.

Üretim kadrosu ve AR-GE dahil tüm departmanlarıyla sektöründeki yenilikleri yakından takip eden Artella, özel ihtiyaçlara farklı çözümler sunmak için sürekli gelişim içindedir.

Proje ve tasarım bölümünde konusunda uzman, yenilikçi, genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Artella, sınır tanımayan yaratıcılıkla ürün çeşidini genişletmekte, estetik ve modern çizgilerle, modüler ve fonksiyonel yapıyı birleştirmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 540 59 00
Faks 0216 540 53 06
Email info@artella.com.tr
Resmi Web Sitesi www.artella.com.tr
Adres Tatlısu Mah. Göksu Cad. No: 45 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri