Eksen Mobilya

  • Büro Mobilya
  • Gaziantep

Hakkımızda

EKSEN MOBİLYA olarak;

1991 yılında Nizip, Gaziantep’te Asil Büro Mobilya adıyla kurulan firma günümüzde sektörün önde gelen firmalarından biri olarak EKSEN markası altında üretimini sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Eksen, bir marka olarak ofis mobilyacılığında
15 yıldır ciddi ve güvenilir bir isim olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Asil büro mobilya, araştırma departmanıyla işlev ve rahatlığı, yaratıcı ekibiyle de birbirinden özgün ve estetik tasarımlar ortaya koyarak sektörde ki haklı iddiasıyla zirveye oynamaktadır.

5000 metrekaresi kapalı alan olmak üzere, toplam 7000 metrekarelik üretim tesislerinde faaliyet gösteren Asil Büro Mobilya, yurt içindeki yaygın satış ağının yanı sıra son birkaç yıldır da yurt dışı pazarına yönelik başarılı atlımlar gerçekleştirmektedir.

Sektörel anlamda adını her fırsatta daha fazla Asil Büro Mobilya, ulusal ve uluslar arası pazara yönelik katıldığı bir çok fuarda müşteri portföyünü her geçen gün genişletmektedir.
2000 yılların başından beri katıldığı fuarların sonucunda, firma Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine de ihracat yapar hale gelmiştir.

Ofis mobilyacılığındaki tüm teknolojik gelişmeleri günü gününe takip eden Asil Büro Mobilya, son model üretim makineleri, yenilikçi tasarım ve ürün geliştirme kadrosuyla daima en iyiyi ortaya koymayı hedeflemektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Şirket ünvanımız ASİL’i , sürekli gelişim gösteren, takım ruhu ile iyileştiren, yenilikçi ve katılımcı bir anlayışla özdeşleştirmek. Ürettiğimiz ürünlerle ve markamız EKSEN’le topluma değer katmak. Çalışanlarımızın , müşterilerimizin ve tedarikçilerin beklentilerinin ötesine geçilerek memnuniyetlerinin sağlanması asli görevimizdir. Bunu yapmak için samimiyet, güven, dostluk ve dayanışmanın temel gereklilik olduğuna inanıyoruz.
Sadece söyleyen ve yazan değil, bunları yapan bir firma olarak gücümüzü birliğimizden alıyoruz


HİZMETLERİMİZ;

*Her çeşit büro mobilya

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0342 513 02 65
Faks 0342 513 00 54
Email info@eksenmobilya.com
Resmi Web Sitesi www.eksenmobilya.com
Adres Asil Büro Mobilya İmalat ve Tic. Ltd. Şti. Sanayi Sitesi No:3 Nizip
Şehir Gaziantep

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri