Ges-İş Tüketim Koop

  • Gıda
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

S.S. Gesiş Tüketim Kooperatifi

1967 Yılında Gaz,Elektrik ve Su yani enerji iş kolunda sendika olan GES-İŞ Sendikası ülke düzeyinde Tüketim Kooperatifi kurma hareketine girişmişler ve ülke genelinde 13 adet S.S. Ges-İş Tüketim Kooperatifi kurmuşlardır.

Şehrimizde de Devlet Su İşleri çalışanlarının önderliğinde TEK ve Belediye Su İşleri çalışanları Ges-İş Tüketim Kooperatifini kurmuşlardır.

İlk yıl bu işyerlerindeki memurları sonraki yıllarda da diğer kamu kurumunda çalışanları da bünyesine alarak güçlenen kooperatifimiz şehrimizde süpermarketçiliğin ve kooperatifçiliğin önderliğini yapmıştır.

Mağazalarında veremediği hizmetleri Anlaşmalı Mağazaları vasitası ile ortak ve kredili müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını sağlamaktadır.

Biriktirme Sandığı vasıtası ile de ortak ve müşterilerinin nakit para ihtiyaçlarını giderek,yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergilemektedir.

Konusunda birçok ilkleri başlatan Ges-İş; Eskişehir ve Civarı Kooperatifleri Birliği (ESKO)`nin kuruluşunda ve bugünlere gelişinde önemli görevler üstlenmiştir.Halen ana mağazası ile birlikte 6 şubesinde ortak ve müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

ÜRÜN KATAGORİLERİ;

-Temizlik malzemeleri
-Şarküteri
-Beyaz eşya ve elektronik

İletişim

Yetkili Barboros ÖZÜRÜN
GSM
Telefon 0222 231 19 68 - 0222 233 19 25
Faks 0222 231 86 31
Email gesiskoop@gesiskoop.com.tr
Resmi Web Sitesi www.gesiskoop.com.tr
Adres Mutallip Cad. No:37 ESKİŞEHİR
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri