Ercan Nakliyat

  • Nakliye
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

ESKİŞEHİR EVDEN EVE NAKLİYAT
ERCAN evden eve nakliyatla ev taşımak artık bir dert değil. Ev taşımacılığında çağdaş ve pratik çözümlerle Türkiye'nin her tarafına evinizi gönül rahatlığıyla taşıtabilirsiniz Evden eve nakliyat sektörünün öncü kuruluşu ERCAN Nakliyat profesyonel kadrosu ve 7/24 müşteri desktek hizmeti ile sizlere kaliteli ve sorunsuz hizmet sunar.

OFİS TAŞIMACILIĞI
Evden eve nakliyat işinde uzmanlaşan firmamız şirket ve ofis taşımacılığında da lider kuruluş vasfına sahiptir bu güne kadar bir çok ofis büro ve kurum taşıyan ERCAN Nakliyat şirket taşımacılığında aldığı sağlam referanslarla kaliteli ve sorunsuz hizmet anlayışını da desteklemiştir...

KURUMSAL NAKLİYAT
Okul, hastane, konfeksiyon atölyesi, market, eczane, fuar eşyası, kamu kurum ve kuruluşları ve özel şirketlerin her çesit taşınma işlemleri gerçekleştirir...

DEPOLAMA
ERCAN evden eve nakliyat, nakliyat hizmeti yanında depolama hizmetide vermektedir. Eşyalarınız depolamadan önce experlerimiz tarafından tespit edilir ve sözleşme imzalandıktan sonra eşyalarınız ESKİŞEHİR Nakliyat'ın teminatı altına girmektedir, depolama ücreti aylık olarak alınmaktadır Eşyalarınızı ambalajlı olarak depolarımızda bekletildikten sonra istediğiniz tarihte tekrar sizlere teslim edilir...

TAŞIMA MALZEMELERİ
Evden eve nakliye işleminde en önemli kısım taşınma esnasında kullanılan malzemelerdir. Kullanılacak malzemeler sayesinde eşyanız taşınırken herhangi bir hasara uğramaz ve kirlenmez ERCAN Nakliyat modern taşıma malzemeleri ile sizlere kalitesi profesyonel bir taşıma hizmeti vermektedir özel asklı dolaplarımızla elbiseleriniz ütüsü dahi kırışmadan yeni evinize taşınmaktadır Havalı naylonlar ve özel ambalaj paketleri ile her türlü eşyanız ambalajlanır..

ESKİŞEHİR EVDEN EVE NAKLİYAT HİZMETLERİ
Evden eve nakliyat sektöründe yirmi yıldır hizmet vermekte olan ERCAN nakliyat evinizi büyük bir titizlik ve profesyonellik ile taşır eşylarınız taşınmadan önce cihan nakliyat tarafında sigortalanır, kaliteli ambalaj malzemeleri ile paketleme yapıldıktan sonra yine aynı titizlikle yeni evinize yerleştirlir kaliteli sorunsuz ve gerçek bir nakliyat firması arıyorsanız doğru adrestesiniz detaylı bilgi için müşteri hizmetlerimize danışınız.


OFİS TAŞIMA
Ofis taşımacılığı ciddi bir çalışma gerektirmektedir taşıma sonunda müşterilerimizin işinin aksamaması için her türlü detayı dikkatle inceleyen firmamız sizlere taşınma sonunda yine aynı düzeniniz oluşturarak zaman kaybını önlemekte ve kısa zamanda kaliteli ve sorunsuz bir taşıma sağlamaktadır.


Eskişehir evden eve nakliyat-Afyon evden eve nakliye-İzmir evden eve nakliyat-İstanbul evden eve nakliyat-kütahya evden eve nakliyat ve Türkiye geneline evden eve parça ve komple malzemelerinizi sigortalı taşımaktayız...!

EVDEN EVE NAKLİYAT -PAKETLEME
Taşınmak isteyen siz esya sahiplerine, ambalajlamanin çok önemli bir prosedür oldugunu hatırlatırız. Firmamiz ambalajlama sanatını hiç şüphesiz en iyi gerçekleştiren nakliye firmalarından biridir.
Kırılacak eşyalarınız elemanlarımız tarafından sarılıp kolilere konulur.
Mobilyalariniz havalı naylonlarla ve battaniyelerle ambalajlanır.
Beyaz eşyalarınız (buzdolabı, çamasır makinesi vb...) kartonlarla paketlenir.
Yataklar yatak kılıflarıyla ambalajlanılır.
Elbiseleriniz askılı dolaplarla kırışmadan taşınır.
Depolarımız hijyenik olup her türlü emniyete sahiptir. Eşyalarınızı eksiksiz ve hasarsız bir şekilde depolama için ERCAN nakliyat müşteri hizmetlerini arayınız..
Eşya Depolanması sırasında aşağıdaki işlemler gerçekleştirilir
Depolanacak olan bütün eşya ambalajlanır
Eşyanın sigortası yapılır.
Depoya nakliyesi yapılır.
Depo içinde ambalajlı bir şekilde bırakılır
Depolama işlemini sonlandırmak istediğinizde
En az bir hafta öncesinden haber veriyorsunuz
Eşyanızın nakliyesi yine aynı ambalajlar içinde yapılır
Yeni yerinde ambalajı sökülür.
Gerekli montesi ve yerlestimesi yine elemanlarımız tarafından yapılır.



İletişim

Yetkili Ercan KETREZ
GSM 0532 420 96 06/0544 420 96 26
Telefon 0222 221 83 92 - 223 64 02
Faks 0222 221 93 92
Email ercan@ercannakliyat.com
Resmi Web Sitesi www.ercannakliyat.com
Adres Hoşnidiye Mah.Siloönü Sok. No.4/C ESKİŞEHİR
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri