Demonte Ofis Mobilyaları

  • Büro Mobilya
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Demonte Ofis olarak, olabildiğince her insanın satın alabileceği kadar uygun fiyatlarla güzel ve şık tasarımlı yüzlerce ofis mobilyasını sizlere sunmaktır. Böylece yüksek masraflardan kaçınmış olur ve fazla para harcamamış olursunuz. Yani paranız cebinizde kalır.
Genellikle güzel ve şık tasarımlı ofis mobilyaları, nüfusun küçük bir bölümü için üretilir. Demonte Ofis’in gayesi ise, bu ürünlerin kullanılabilecek birçok alanda daha fazla kişinin yani, ihtiyacı olup da maddi gücü yetersiz olan insanların bu ürünlerden faydalanmasını ve ofislerini güzelleştirmesini sağlamaktır. Kaliteli, şık ve güzel ofis mobilyaları üretmek zor bir iş değil, çünkü yapılması gereken para harcamak üretmek ve insanların almasını beklemektir. Ancak güzel ve dayanıklı ofis mobilyaları üretmek o kadar da kolay bir iş değildir. Üretim esnasında tasarrufu ve düşük maliyeti düşünerek üretmektir. Demonte Ofis olarak bunu tek başımıza yapmamız tabi ki mümkün olmamakla birlikte bunu mümkün bir hale getirebilmemiz için müşterimizle işbirliği yapmamız olmuştur. Üretim konusun da önce biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Tasarımcılarımız en uygun yedek parça üreticilerini araştırıp buluyorlar. Böylece en uygun fiyata yedek parçaları alınca sizler de ofis mobilyaları alırken düşük fiyat ödemiş oluyorsunuz.
Sonrasın da ise siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz internet sitemizden beğendiğiniz mobilyaları beğenerek çevrimiçi sitemizden kolayca sipariş verebiliyorsunuz. Mobilyalar yassı paketleme ile demonte halinde, koltuklar ise kullanıma hazır bir şekilde sizlere gönderilmektedir. Mobilyalarınızı ofisiniz de kolayca monte edebilirsiniz. Yani böylece sizin yapmış olduğunuz monte işlemi için sizden para almamış olup birlik de tasarruf etmiş oluyoruz.

İletişim

Yetkili Özden KÜRKÇÜ
GSM
Telefon 0212 255 33 53
Faks 0212 235 47 63
Email info@demonteofis.com
Resmi Web Sitesi www.demonteofis.com
Adres Fatih Sultan Cad. No:15/A Beyoğlu -İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri