Creasit Okul Ve Büro Mobilyaları

  • Büro Mobilya
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Konferans Koltuğuna İhtiyacım Var...
Eğer bir konferans salonuna ihtiyacınız var, ve şimdiye kadar ne yapacağınızı bilmiyorsanız hemen aşağıdaki telefonu arayın. Alanında uzman arkadaşlarımız sizinle derhal irtibata geçip ihtiyacınızı belirler ve projenizi sunar.

Creasit, geleneksel yapı ve konfor alışkanlıklarından vazgeçmeden; fonksiyonel ve çözüm oluşturmaya odaklı modern tasarım anlayışı ile farkını ortaya koymaya devam ediyor.
Mobilya grubunun farklı kurgulara olanak sağlayan modüler yapıları, ofis yaşamınıza pratik ve keyif dolu çözümler sunmaktadır. Ofis alanının her köşesini akıl dolu çözümlerle değerlendiren ve rahatlığı tüm tasarıma yaymayı amaçlayan Creasit, koltuklarına da bu konforu ve ergonomi yi tam olarak taşımaktadır. Rahatlığı ile ön plana çıkan Creasit koltukları, geniş ürün yelpazesi ile her tarz ofise uygun alternatifler sunmaktadır.

Çağın konseptine uygun, iş yaşamının tüm gereksinimlerine cevap verebilen ve sürekli gelişen ürün yelpazesine sahip Creasit Koltuk Grubu, çalışma motivasyonunu arttırmaya yönelik, şık ve dikkat çekici tasarımlardan oluşmaktadır.

Ofisinizde rahat etmek istiyorsanız Creasit i düşünün...

Konferans Koltuğu Seçimi
Konferans koltuğu seçiminde birincil etken, salonun kullanılış amacı ve kullanacak kitlenin ihtiyaçlarının kesin tespitidir. Bir ilköğretim okuluna ait konferans salonu ile bir holdingin eğitim salonunda kullanılacak koltuklar aynı olmamalıdır. Seçilecek koltuklar hem salonun genel yapısı ve karakteri ile ilintili olmalı, hem de kullanıcı grubun genel ortalaması göz önünde bulundurularak ergonomi ve koltuğun yerden yüksekliği gibi genel standartlar korunmalıdır.

Koltukların genel yapısı itibari ile yere sabitlenmesi, oturaklarının hareketli olması ve her defasında geniş gruplara hizmet vermesi gibi unsurlar göz önünde bulundurulduğunda, sağlamlık ilk önemli özellik olarak karşımıza çıkar. Konferans koltuklarımızın tamamı çelik konstrüksiyon genel iskelet yapısına sahiptir. Konferans koltuklarına ait genel form cold cure denilen soğuk dökme polüretan sünger sistemi ile verilmektedir. Konferans koltuklarımızın tamamında salonunun genel konforuna hitap eden, koltukların arasında kalan koridor mesafesinin giriş çıkışlarda genişlemesine olanak veren hareketli oturak sistemi kullanılır. Konferans koltuklarına ait bu hareketli oturak sistemi yer çekimi ivmesi ile çalışan ağırlık mekanizması sayesinde çalışır. Konferans koltuğumuzda kesinlikle yaylı mekanizma kullanılmaz. Zira yaylı sistemler zaman içinde rahatsız edici ses ve gıcırtıya sebep oldukları gibi aynı zamanda metal yorulması sebebiyle işlevlerini de yerine getiremez olurlar.

Creasit konferans koltuğu nun standardında alev almayı geciktirici kumaşlar kullanılır. Bu istenmeyen bir yangın tehlikesi gibi durumda kalabalık bir salonun tahliyesi için katılımcılara zaman kazandıran çok önemli bir güvenlik önlemidir. Unutulmamalıdır ki yanmayan kumaş yoktur. Aleve dayanıklı her materyal birlikte kullanıldığı diğer materyallerle girdiği etkileşim neticesinde özelliğini korur yada yitirir. Bu sebeple Creasit Konferans Koltuklarında kumaş ile birlikte yapıştırıcı ve poliüretan sünger gibi tüm materyalleri standart olarak alev alma geciktiricili yada alev almaz malzemeler ve kimyasallarla destekler.

Creasit konferans koltuğu na rahatça, yıllarca ve güvenle oturabilirsiniz...

Konferans Koltuğu
Konferans Koltuğu alımlarında Creasit i tercih edenler yanılmazlar...Çünkü;

Creasit, sinema ve konferans koltuğu konusunda imalat ve tasarım süreçlerinin tamamını kendi bünyesinde çözer. Bu sayede müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak imalat yapısını şekillendirir. Esnek yapısı sayesinde kurumsal prosedürlerden, kalıp sıkıntılarından arındırılmış şekilde sadece ve sadece müşteri ihtiyacına odaklanır.

Creasit, müşteri memnuniyeti odaklı yapısı ile, projeyi sahiplenir. Tasarım, planlama ve uygulama süreçlerinin tümünde minimum bütçe öngörüsü ile maksimum faydayı ortaya koymaya çalışır. Sürekli olarak müşteri lehine iyileştirmeler sunar. Standartları yukarı taşırken fiyatı aşağıya çekmek temel prensip olarak yerleşmiştir.

Creasit, tüm sinema ve konferans koltuğu imalatını bir konferans salonunun tüm ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde değerlendirir. Konferans salonu ile ilgili olan, genel yapıya dahil olarak, zemin yükseltme ve basamaklama sistemi, zemin kaplama, akustik yada dekoratif duvar panelleri, sahne perdesi, black-out karartma stor perdeler, projeksiyon perdeleri gibi tüm ihtiyaçları tek bir elden çözmek için projelerini anahtar teslim projeler olarak ortaya koyar.





Konferans Salonu Tefrişatı
Konferans yada sinema salonlarını tefriş etmek, düzenlemek estetik öngörüyü gerektiren bir dekorasyon işi olduğu gibi bir o kadar da mühedislik hesaplamaları gerektirmektedir. Zira koltuğun ergonomisinden başlayan hesaplamalar, salonun yerleşimi, görüş açıları, sesin dağılımı, ışık, duvar ve tavan akustik hesaplamaları gibi bir çok matematiksel olguyu da beraberinde getirir. Bu hesaplamaların tamamı salonu kullanan katılımcıların uzun süreli organizasyonlarda konsantrasyonunu direkt etkileyeceği için verimliliğinde, o etkinlikten alınacak faydanın da kazanılmasına yada kaybedilmesine sebep olurlar. Bu sebeple Creasit, tefrişatını yaptığı salonlarda birbirine tam olarak uyan sistemler ortaya koyabilmek adına projeyi A dan Z ye üstlenerek, salonun zemin yükseltme ve basamak sistemi, zemin döşeme, akustik duvar ve tavan panelleri, akustik kapı ve diğer unsurlar, ses, ışık düzeni ve sahne perdeleri gibi konferans salonu yada sinemaya ait tüm taşınır ve taşınmaz mobilyayı titizlikle uygular, devreye alır ve teslim eder.

Size sadece oturup keyfini sürmek kalır.




İletişim

Yetkili Koray ÖZKAYA
GSM
Telefon 0212 642 72 19
Faks 0212 642 72 19
Email mko@creasit.net
Resmi Web Sitesi www.creasit.net
Adres Ikitelli Organize San.Bol. Dersan Koop San.Sit.
S6-C Blok No:120 Ikitelli
Basaksehir
İstanbul
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri