Cengiz Makina A.ş

  • Makine
  • KOCAELİ

Hakkımızda

1981 yılında, Istanbul’da, F. Cengiz Başokutan tarafından kurulan CENGİZ MAKİNA, talaşlı imalat sektöründe, ürettiği kaliteli ve hassas ürünler ile aranılan lider bir firma olmuştur.

Aralık 1995-Mart 2006 tarihleri arasında Gebze’deki 3000 m2’lik fabrikasında faaliyet göstermiş olan firmamız, bugün TAYSAD Organize Sanayi Bölgesinde (TOSB), 12.000 m2 kapalı alana sahip modern tesisinde faaliyetlerine devam etmektedir. Bünyesinde yer alan CNC torna( tek milli, çok milli, çift ayna, çift turret, kayar tip vb.), dik işleme merkezleri , taşlama, derin delik delme tezgahları ile müşteri odaklı üretim yapmaktadır.


İmalat, Kalite Güvence, Satınalma, Lojistik, İş Geliştirme, Mali İşler, İnsan Kaynakları departmanlarından oluşan organizasyonumuz 310 kişilik genç, dinamik, başarmaya azimli insan altyapısı ile Toplam Kalite Felsefesini firmanın tüm kademelerinde uygulamaktadır.


Globalleşmeyi hayatta kalabilmenin tek yolu olarak gören firmamız kendi know-how’ını en iyi şekilde kullanarak, sürekli iyileştirme çalışmalarına ağırlık vermektedir.

2000 yılında BVQI sertifikasyon kuruluşundan QS 9000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası alan firmamız, Şubat 2004 Tarihinden bu yana TS ISO / TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasına sahiptir.

VİZYON

“Çözüm Ortağı” olduğu müşterileri için bugün olduğu gibi yarın da farklı çözümler sunarak kalıcı üstünlükler sağlamak.

MİSYON

Değer yaratmayan süreçlerden arındırılmış yalın üretim faaliyetlerini, doğru insan kaynağı ile her zaman sürdürülebilir kılmak.

Referanslar;

-Bosh

-Arçelik

-Magnet Marelli

-Delphı

-Daımler Chrysler



İletişim

Yetkili Cengiz Fahri BAŞOKUTAN
GSM
Telefon 0262 658 12 20
Faks 0262 658 12 28
Email info@cengizmakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.cengizmakina.com.tr
Adres Taysad Osb Parsel 3.Cad Şekerpınar/Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri