Gedik Yatırım

  • Banka Finans
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Gedik Yatırım Menkul Değerler, 1991 yılında Gedik Holding’in bir kuruluşu olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.

Geleceğe güvenmek, geçmişe güvenmekle başlar...

Faaliyete geçişinden itibaren kaliteli, kapsamlı, yayın hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem vererek yatırımcı ihtiyaçlarına komple çözümler sunan Gedik Yatırım, uzun dönemli stratejik çalışmaları sonucunda güvenilirlik, işlem hacmi ve yaygın çalışma alanlarında Sermaye Piyasalarının en etkin aracı kurumlarından biri olmuştur.

Sermaye piyasalarında 18 yılı aşkın süredir hizmet veren kuruluş, 202 çalışanı, Türkiye çapında 23 şubesi ve tümü acentası olan Millennium Bank Şubeleri ile "yaygın çalışma" konusunda banka kökenli olmayan aracı kurumlar sıralamasında en yaygın çalışan aracı kurumdur.

2009 yılı konsolide verilere göre banka kökenli olmayan aracı kurumlar arasında; hisse senedi ve vadeli işlem hacimlerinde ilk sırada yer almaktadır. 30.000’i bulan bakiyeli yatırımcı sayısı ile en fazla yatırımcısı olan kurumlar arasındadır.

Toplam Aktif Büyüklüğü 159 milyon TL.
Toplam Özsermaye Büyüklüğü 47 milyon TL*
* Özsermaye büyüklüğüne göre sektörde ilk üç kurum arasında yer almaktadır.
Gedik Yatırım bu başarılarına yenilerini ekleyerek çalışmalarına yeni teknoloji ve ürünler ile devam etmektedir.

Geleceğe ‘doğru’ bakabilmek, geleceğe güvenebilmek için...

Kaliteye verdiği önemi kanıtlamış, ekip çalışmasını tüm birimlerinde hayata geçirmiş, yatırımcılarının her türlü ihtiyacına komple hizmetler sunan ve en önemlisi yatırımcısını ‘aileden biri’ olarak gören...

Bir aracı kuruluşa ihtiyacınız var!

Gedik Yatırım Menkul Değerler’e ihtiyacınız var. Çünkü Gedik Yatırım Menkul Değerler...
· Hizmeti yatırımcı odaklı düşünür...
· Yatırımcılarının memnuniyetini sistematik olarak geliştirmeyi hedefler...
· Yatırımcılarının beklentilerini aşan hizmetler vermeye çalışır...
· Tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek bunları, yatırımcılarına sunduğu tüm hizmetlerde uygular.
· Bir aracı kuruluşun alabileceği tüm yetki belgelerine sahip sayılı kuruluşlar arasındadır...
· Sermaye piyasalarında ISO 9001 Kalite Güvence Belgesi’ne sahip ilk aracı kurumdur. Kalite çalışmalarına, toplam kalite yönetimi ile devam etmektedir.
· "2009 yılı Yatırımcı Memnuniyeti Anketi" sonuçlarına göre, yatırımcılarımızın %93’ü geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Gedik Yatırım'ı tanıdıklarına tavsiye ettiklerini ve/veya edebileceklerini belirterek güvenlerini ortaya koymuşlardır.

Bugün olduğu gibi gelecekte de bakış açımız ve teknolojimiz ile güven veren yatırım dostunuz olmaya devam edeceğiz. Siz yatırım yaptığınız şirketin ortağı olurken, biz bilgi ve deneyimlerimizle her zaman hizmetinizdeyiz.

Yaygın Hizmet Ağı:

Gedik Yatırım Menkul Değerler Türkiye genelinde 23 ayrı Doğru Nokta'da 200'ü aşkın çalışanı ile yatırımcılarına hizmet vermektedir;

Gedik Yatırım Menkul Değerler, İstanbul Merkez'in yani sıra Altıyol, Caddebostan, Etiler, Maltepe, Şaşkınbakkal, Ümraniye, Bakırköy, Kapalıçarşı, Tophane, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Uşak'ta da yatırımcılara hizmet vermektedir.

İletişim

Yetkili Cem ARSLAN
GSM
Telefon 0216 453 00 00
Faks 0216 377 11 36
Email bilgi@gedik.com
Resmi Web Sitesi www.gedik.com
Adres Cumhuriyet Mah.E-5 Yanyol No:29 34876 Yakacık / Kartal / ISTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri