Banaz Otomotiv

  • Ahşap - Parke
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

BANAZ OTOMOTİV A.Ş;

Bakımlar
Bakım profesyonellere özgü bir iştir Fiks Menü
Sabit fiyat, şeffaf teklif! Peugeot Assistance
7 gün 24 saat yanınızda... Yedek Araç Hizmeti
Peugeot ile kesintisiz sürüş Peugeot Rapide
Randevusuz, hızlı servis Bakımlar


Bakımlar aracınızın ömrü açısından hayati bir öneme sahiptir. Bakım işlemleri uzman kişiler tarafından orijinal yedek parça kullanılarak gerçekleştirilmelidir. Yetkili Servisimizde yapılan tüm uygulamalar Peugeot tarafından belirlenen kalite ve hizmet anlayışı çerçevesinde eğitimli teknisyenler tarafından gerçekleştirilir. Yetkili servisimizde yapılan bakımlar sırasında aracınızın hayati bileşenlerinin en ince noktasına kadar gözden geçirildiğinden ve sorunsuz bir hizmet aldığınızdan emin olursunuz.

İlk Bakım (Garanti Bakımı)

Kullanım süresi boyunca aracınızın performansını ve güvenliğini garanti altına almak için sizi aracınızı aldıktan sonraki 3 aylık süre veya 2.500 km içerisinde (hangisi önce dolarsa) ücretsiz garanti bakımına bekliyoruz. İlk bakım aracınızın mekanik garantisinin devam edebilmesi ve daha sonra uygulanacak periyodik bakımların gerçekleştirilebilmesi zorunludur.


Bakım Aralıkları

Her Peugeot aracının teknik özelliklerine göre farklı bakım aralıkları ve bunlara ait bakım seviyeleri bulunmaktadır. Peugeot bakım aralıkları aracın modeli, motor özellikleri, yakıt tipi ve kilometresine göre belirlenmiş ve A,B ve C bakımı olarak 3 farklı seviye altında toplanmıştır. Aracınıza uygun olan bakım seviyesi konusunda Müşteri Kabul Sorumlumuz'dan bilgi alabilirsiniz . Ayrıca aracınızı satın aldığınızda teslim edilen bakım karnesinden de yararlanabilirsiniz. Servis randevu talebinizi online olarak iletmek için buraya tıklayınız.



Peugeot Bakım Anlayışı
Yetkili servisimizde yapılan bakım işlemleri için önceden bildirilen rakam ile fatura edilen rakam her zaman aynı olacak, bakım sırasında ortaya çıkan diğer sorunlar için tarafınızdan onay alınmadıkça asla işlem uygulanmayacak, sadece ilgili işlem için değiştirilmesi gereken parçalar değiştirilecektir. Gelin size ve Peugeot’nuza hızlı, kaliteli hizmetimiz ve profesyonelliğimizle Peugeot yetkili servis farkını yaşatalım, cazip ve rekabetçi fiyat avantajlarımız ile sizleri karşılayalım. Unutmayın: Bakım profesyonellere özgü bir iştir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0222 231 33 57/0222 315 25 25
Faks 0222 315 21 11
Email banaz@banazotomotiv.com.tr
Resmi Web Sitesi www.banaz.bayi.peugeot.com.tr
Adres ZİNCİRLİKUYU MAH. ÇEVREYOLU NO:574 BURSA-YOLU 1.KM ESKİŞEHİR
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri