Özdemiroğlu Nakliyat

  • Nakliye
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

C-2 YETKİ BELGESİ ile uluslararası taşımacılık sektöründe güven ve doğruluğun sembolü haline gelen ÖZDEMİROĞLU ULUSLARARASI NAKLİYAT Limited Şirketi 1989 yılından bu yana taşımacılık sektöründe hızlılık titizlik güvenilirlilik prensiplerinden taviz vermeden Türk sanayi ithalat ve ihracat sektörünün önde gelen holding ve firmalarına hizmet etmektedir.

Özdemiroğlu Uluslararası Nakliyat yönetim kadrosu ve araç şoförleri, Ortadoğu ve nakliye organizasyonları konusunda işlerinde uzman kişilerden oluşmaktadır.


Özdemiroğlu Uluslararası Nakliyat, taşımacılık sektöründe kendi özmal araçlarını ve kadrolu şoförlerini kullanan ODER bir kuruluştur.


Özdemiroğlu Uluslararası Nakliyat'ın, IRAK hattında Habur, Peşmerge ve Fay'da da iş takipçileri bulunmaktadır. Araçların seyri firmamız merkezinden sizlere telefon / faks / e-mail yoluyla bildirilmektedir.

Prensiplerimiz;
Olmazsa Olmaz

Özdemiroğlu Uluslararası Nakliyat olarak bizim birçok olmazsa olmaz prensiplerimiz vardır. Uluslararası Nakliyat şirketlerinin prensiplerinden taviz vermeden çalışmaları gerekir. Uluslararası Nakliyatta karşılaşılan zorluklar, kargo, taşımacılık, evden eve nakliyat sektörlerindekilerden çok farklıdır.

Neden OLMAZSA OLMAZ?

Uluslararası Nakliyat deyince ilk akla gelen bir yükün başka bir ülkeye taşınması akla gelir. Uluslararası Nakliyat firmaları sadece yükü değil aynı zamanda kendi ülkelerinin kültür, ahlakını ve vizyonunu da beraber taşır. Zaten sadece yükün yüklenip taşınması da insan kişiliğine ve iletişime aykırı bir davranış olur.

Olmazsa olmazlarımız sayesinde birçok işteki zorluk ve engellerle alnımızın akıyla başetmeyi bildik. Rakiplerimiz nakliyat ve uluslararası nakliyatı öğrenirken biz yılların verdiği tecrübe ile saygın müşterilerimize en kaliteli taşımacılık hizmetini veriyoruz.

İletişim

Yetkili Mithat POLAT
GSM
Telefon 0 342 238 29 51- 238 40 68
Faks 0 342 238 40 69
Email ozdemiroglu@ozdemiroglu.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozdemiroglu.com.tr
Adres Gatem Nakliyeciler Sitesi J Blok No:16
Şehitkamil/Gaziantep
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri