Kafaoğlu Metal Plastik Malina Sanayi Ve Ticaret A.ş.

  • Metal ve Yan Sanayi
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

* 1984 yılında 200 m² lik bir alanda Türkiye’ nin önde gelen lider otomobil fabrikalarından biri olan Tofaş’ a metal yedek parça üretimi yaparak faaliyetine başlayan Kafaoğlu, müşteri skalasına Arçelik A.Ş., Türkiye Demirdöküm İşletmeleri ve Eczacıbaşı’nı ekleyerek, beyaz eşya sektörünün Türkiye deki en büyük yan sanayilerinden biri haline gelmiştir.

* Kafaoğlu tecrübeli personeli ve makine parkıyla ana faaliyet alanlarını soğuk sac şekillendirme, plastik enjeksiyon, gruplama, talaşlı imalat, çinko kaplama olarak belirlemiştir.

* 27 yıllık birikimimiz ile bugün Türkiye’deki müşterilerimizin yanı sıra, 300’ü aşan sayımızla, Avrupa’daki müşterilerimize de hizmet sunmaktayız.

* Kafaoğlu, değişen ve gelişen dünya şartlarında kaliteli ürün üretmek, çevre ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle; teknoloji ve kalite açısından örnek ve aranılan bir kuruluş olarak sektörde sürekli gelişmek vizyonu ile domestik ve global pazarlarda, alanında lider olma kararlılığındadır.

* Müşteri tatmini ve süreç iyileştirmelerimiz için AR&GE Departmanımız makine – ekipman dizayn eder ve üretir.

* Kalite laboratuarımızda, tecrübeli ve bilgi birikimi yüksek personelimizle, sistemimizin ve ürün kalitemizin en yüksek seviyeye çıkarılması amaçlanmıştır.

İletişim

Yetkili Gökhan KURTCAN
GSM
Telefon 0222 236 10 20(pbx)
Faks 0222 236 10 23
Email info@kafaoglu.com
Resmi Web Sitesi www.kafaoglu.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi Teknoloji Bulvarı 13. Cd No:11 ESKİŞEHİR
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri