Parfümeri Market

  • Kozmetik
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Akgül Kimya A.Ş.1954 yılından bu yana Eskişehirde faaliyet göstermekte, kolonya,parfüm çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri üretmektedir. Ürünlerini, yurtiçinde oluşturduğu bayi ağı ile pazarlamaktadır.

Daima kaliteli malı, uygun fiyatlarla sunarak uzun yıllar müşterilerine hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Kozmetik alanındaki birikimlerini ve uzun yıllara dayanan tecrübelerini genç ve dinamik yöneticileri ile geliştirmeye ve pekiştirmeye devam etmektedir. Kendi bünyesinde oluşturduğu arge bölümü ve teknolojik donanımı ile herkese hitap etmektedir.

Akgül Kimya A.Ş.'nin başarısındaki temel faktör; müşterilerine orjinal, özgün ve değerli ürünler sunmak, kalite ve standart devamlılığı ve müşteri memnuniyetini sağlamayı hedef alan temel politika ve kararlılığıdır.

Vizyonumuz: Uzman ve dinamik ekibi ile müşterilerine en yüksek iş performansını sunan, sistemini sürekli geliştiren, gelişmeleri izleyen değil bir fiil yanında olan, güvenilir, saygın ve tercih edilen bir kuruluş olmak temel vizyonumuzdur.

İlkelerimiz: Çalışanlar ve müşteriler ile karşılılı saygı, itibar ve dürüstlük ise sırtımızı dayadığımız ilkelerimiz arasında.

Kalite Politikamız: Kalite bir yatırımdır ve biz bunun bilincindeyiz. Etkin takip ve kontrol sistemlerimiz ile yüksek verimlilik sağlayarak; işlerimizde minimum hata ve optimum sürati hedefliyoruz. Kalite güvencemizi, müşterilerimizin beğeni ve güvenini sürekli kılarak pekiştirmekteyiz...



İletişim

Yetkili Tansu AKGÜL
GSM
Telefon 0222 234 44 43
Faks 0222 234 67 77
Email info@parfummarketim.com
Resmi Web Sitesi www.parfummarketim.com
Adres Şube:Porsuk Bulvarı No:1 - ESKİŞEHİR
Fabrika:Baksan.San Sitesi 107. Blok No:18
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri