Eskişehir Oto Kiralama

  • Rent A Car
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

ESKİŞEHİR ÇAREM OTO KİRALAMA OLARAK;

Kiralama Şartları:
Ehliyet ve Yaş: Kiracının kira sözleşmesi sırasında B,C,D grubu araçlar için 21, F,H,K,M grubu araçlar için 24 yaşını doldurmuş olması ve en az 1 yıllık yerli veya geçerli uluslar arası ehliyete sahip olması gereklidir.

Kiralama Süresi: En az 1 gündür. Uzun süreli kiralamalar için özel fiyatlar uygulanır.

Fiyatlar: Fiyatlara yağlama, bakım, üçüncü şahıslara karşı (yasal poliçe sınırları çerçevesinde ) sigorta garantisi dahildir. Katma değer vergisi (KDV) dahil değildir. Yakıt kiralayana aittir. Şoförlü servis ve rehber istek üzerine temin edilir. Port bagaj istek üzerine günlük 15 € karşılığı kiralanabilir. 48 saat önceden bildirmek koşuluyla çocuk koltuğu günlük 15 € karşılığı kiralanabilir.

Ödeme: Kira bedeli tahsilatı teslim sırasında yapılır. Aracın iadesinde herhangibir gecikme halinde her ek saat için günlük kira bedelinin 1/3'ü, toplam 3 saati geçen gecikmelerde ise 1 günlük kira bedeli kadar ek ücret alınır. Geçerli Visa, Eurocard, Mastercard, sahiplerinden depozito ücreti alınmaz.

Sigorta: Araçlarımızda hasar meydana gelmesi durumunda kiralayan kişi hasar bedelini karşılamak ve bakım süresince kira bedelini ödemekle sorumludur. Kiracının kira bedeline ek olarak günlük kasko sigortası ücretini ödemesi durumunda sorumluluk ortadan kalkar. Kaza haricinde Lastik, Cam ve Farda meydana gelebilecek hasar riskinden kiracı, LCF sigortası bedelini ödeyerek arındırılabilir. Kullanımdan kaynaklanan sigorta harici hasarlarda sorumluluk kiracıya aittir.

Araçlarda bulunan kızaklı teypler kasko sigortası haricidir ve çalınması halinde kiracı bedelini öder.

Sigortanın geçerli olabilmesi için;

Trafik kaza raporu ve alkol raporunun kaza mahallinde hemen alınması ve en yakın ofise 24 saat içinde haber verilmesi gereklidir.
Kaza, çift taraflı ise; karşı tarafın ruhsat fotokopisi,sigorta poliçesi fotokopisi, ehliyet fotokopisinin kaza mahallinde iken kiracı tarafından temin edilmesi gerekir.
Aracın alkollü, uyuşturucu etkisi altında ya da yasal hız sınırları dışında kullanılması halinde aracı kullanan tüm hasarlardan sorumlu tutulur.
Sigorta bedelinin ödenmediği veya rapor tutturulmayan durumlarda kiracı sigortadan yararlanamaz.
Aracın çalınması durumunda araç kasko sigorta bedeli ödenmemiş ise kiracı, araç 45 gün içinde bulunursa, aracın bulunduğu tarihe kadar olan kira bedelini; araç bulunamazsa aracın o günkü 0 km anahtar teslimi resmi satış bedelini ve kira bedelini ödemekle sorumludur.

Kiracı dışında aracın ikinci bir şahıs tarafından kullanılabilmesi için geçerli kimlik ve ehliyetin sözleşmeye kaydedilmesi gerekir. Aksi halde sigorta geçersiz sayılır ve aracı kiralayan tüm hasardan sorumlu tutulur. İlave şoför ücreti 15 €/gün dür.

Trafik Cezaları: Trafik cezaları müşteriye aittir. Araçların trafikçe alıkonulması durumunda bu süre kiralama süresine dahil edilir.

7/24 ŞÖFÖRLÜ ŞÖFÖRSÜZ ARAÇ TAHSİS EDİLİR.

İletişim

Yetkili Hasan ASLAN
GSM 0542 420 87 85
Telefon 0222 230 58 89/0222 231 00 67
Faks
Email carememlakoto@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.caremotokiralama.com
Adres İSTİKLAL MAH. ŞAİR FUZULİ CAD. NO:17/B
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri