Ay-Pa Mobilya Aksesuarları

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

AYPA markası, 20 yıllık mobilya ve aksesuar sektörü deneyimiyle, her geçen gün kendini yenileyerek, mobilya ve aksesuarda olması gereken şıklığı ekonomik sunuma çevirmek yönünde faaliyet göstermektedir. Kuruluş tarihinden itibaren, aksesuar sektöründe reel olarak fazla görülmeyen “fabrika satış mağazası” stratejisini gerçek anlamda uygulamaktadır. Aksesuarın “cazip satış fiyatının kalite ile beraber olabileceği” felsefesi doğrultusunda gün geçtikçe hacimlenen bir yapısı vardır. Bu hacim artışı, iyi bir alt yapı olması nedeniyle firmaya hantallık değil sürekli artı dinamik katmıştır.



AYPA Ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin saygın markaları arasında yerini almıştır.

Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyac ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan AYPA , ev dekarasyonunda yeni eğilim ve trendleri ön görerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştiriyor. Yenilikçi çizgisiyle modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren AYPA aynı zamanda aksesuar sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor.



AYPA markası gün geçtikçe marka bilinirliğini ve kalitesini arttırmanın yanısıra, fiyatlarının tutarlı ve cazip olması yönünde, gerek ar-ge gereksede stratejik olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 690 51 48
Faks 0212 690 53 01
Email
Resmi Web Sitesi www.aypagrup.com
Adres Üniversite Mah.Hilal Sok. No:7 Avcılar
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri