Armador Danışmanlık

  • Danışmanlık
  • ANKARA

Hakkımızda

Armador Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 2006 yılında Ankara'da alanında uzman üç mühendis ortak tarafından kurulmuş başta dünya olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet veren bir iç ve dış ticaret şirketidir. Uluslararası ticaret kanunlarını benimsemiş güvenilir ve müşteri memnuniyeti konusunda hassas ilkelere sahip Armador Danışmanlık, kalıcı ve saygın bir ticaret firması olmak konusunda taviz vermeden çalışmayı amaçlamış ve şirket prensibi olarak benimsemiştir. Ticari ismindeki tüm sektörlere tek tek özenle ve ilgi göstererek çalışan Armador Danışmanlık gelişen Türkiye ekonomisindeki yerini sizlerin desteği ve taktiri ile başarılı bir şekilde marka olarak alacaktır.



Temel olarak makine-metal sanayi departmanımız, bilişim departmanımız, iç-dış ticaret departmanımız ve danışmanlık departmanımız olmak üzere 4 ana faaliyet alanımız bulunmaktadır:



Makina-metal sanayi departmanımız firmanızın ihtiyaç duyduğu özellikle forekazık ekipmanları olmak üzere minikazık, auger, helezon ve özel yapım makine imalatları yapmakta ve tedarik etmektedir.



Bilişim departmanımız her türlü web tasarım, yazılım, bilgisayar donanımları ve ofis sarf malzemelerinin teminini sağlamakta, özgün üretimler ve çözümler gerçekleştirmektedir.



İç ve dış ticaret departmanımız, firmaların ihtiyaç duydukları her türlü istek ve malzeme temini, yeni pazar arayışları ve müşteri bulunması için araştırmalar yaparak bu konuda firmalara destek sağlamaktadır.



Danışmanlık departmanımız, personel gelişim ve eğitimi için firmaların sorunlarına çözüm üretmekte, doğru adrese yönlendirilmesi için çalışmakta ve takipçi olarak sonuç odaklı projeler üretmektedir.



Gereksinim duyacağınız her türlü danışmanlık için doğrudan bizimle temasa geçebileceğiniz gibi çevrim içi başvuruda da bulunabilirsiniz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 424 04 09/0312 436 06 90
Faks 0312 424 04 09
Email info@armador.com.tr
Resmi Web Sitesi www.armador.com.tr
Adres Esat Caddesi, 35/5,
Çankaya, Ankara - TÜRKİYE
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri