Aeon Collection

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Aeon firmasi olarak günümüzün en ileri teknolojisini ve en kaliteli malzemelerini kullanarak, el emeği ile size bu özel ürünleri sunmak üzere kurulmuştur. Sunduğu garantili kaliteli ürünleri, teknik altyapı ve bilgiyi eksiksiz sağlayarak en titiz müşterileri bile tatmin edecek şekilde müşteri hizmetleri profesyonel normlar içinde sağlamayı taahhüt etmektedir.


Aeon; radyatörlerde kullandığı form, malzeme, yüzey kalitesi, el işçiliği, teknoloji , detaylarda gösterilen hassasiyet ve içerdiği yenilik itibariyle dünyada ilktir ve öncüdür.

Aeon ürünleri tasarımı iki önemli faktör göz önüne alınarak yani FORM ve FONKSİYON, herşeyden önce düşünülerek tasarlanmıştır.

Sadece tasarlayabilmek bir sanatsal beceri ve altyapıyı gerektirir, halbuki radyatör tasarlayabilmek bu yeteneklere ilave olarak, hatta öncelikli olarak iyi mühendislik altyapısı gerektirir.

Baş tasarımcımız Saffet Kalender, malzeme ve kaynak konusunda mühendis ve yüksek lisans eğitimini almıştır ve 25 yıldır dünya radyatör sektöründe deneyimli bir iş adamıdır.

Aeon koleksiyonun ortaya çıkarılması ilk defa 2002 yılında düşünülmüş ve tasarlanmaya başlamış, prototipler, numuneler, kataloglar vs hazırlanarak akabinde ilk kez pazara sunumu İngiltere'nin Birmingham şehrinde Interbuild 2004 fuarında olmuştur. Halihazırda İngiltere pazarında yaygın olarak tanınmakta ve toplam 700'ün üzerinde bayi kanalıyla ve İngiltere de dahil olmak üzere, 18 değişik ülkede satılmaktadır. Aeon'un Türkiye deki ilk mağazası olan Aeon; 132c Bağdat Caddesi'nde 23-Haziran 2007 deki açılışı ile Türkiye pazarına da ilk sunumunu gerçekleştirmiştir.

Aeon'un Türkiye pazari için hedefi, bayilik ve franchise modelleri ile ülke geneline yayılmayı planlamaktadır. Sadece ürün aşamasında değil, ürünü tamamlayan bütün aksamları da içine almak suretiyle kapsamayı; komple ürün komple hizmet anlamında "radyatör cenneti" sloganıyla müşterilerine hizmet götürmeyi hedeflemiştir.

Aeon koleksiyonu tasarlanırken neden paslanmaz ürün tercihini kullandığımız konusunda söyleyebileceğimiz çok şey vardır…

Birçok endüstri ve en kaliteli olarak sınıflanırılan ürünlerin imalatında, çoğu zaman paslanmaz çelik kullanılmaktadır; sadece dayanıklı bir malzeme değil aynı zamanda görünümündeki zerafet ve etkisi ile insanlara pozitif enerji verir.

Paslanmaz çeliğin avantajlarını üstün kalite anlayışı ve detaylara gösterilen özen ve dikkatle birleştirerek Aeon Radyatörleri el emeği ile imal edilmekte ve kendine özgü farklı dizaynı ile içinde olduğu mekana ayrıcalık katmaktadır. Korozyon riskinin olmaması - yüksek malzeme dayanım özelliklerine sahip olması - üstün kalite imajı ve görsel etki verebilmesi - dökülme, soyulma ve kabarma gibi diğer malzemelerin verdiği yüzey problemlerinin hiçbirisini vermemesi - kaynak noktalarının uygulanan teknoloji ile gizlenmesi (Aeon için benzersiz bir unsur) - bakımının kolay yapılabilmesi, yani zaman içinde çizilme, yıpranma, kararma vs gibi görünümü bozan unsurların yıllar sonra bile Aeon Bakim seti ile ilk günkü görünümüne getirilebilme olanağı - bilinen bütün ısı sistemlerinde rahatlıkla paslanma riski olmadan kullanılabilmesi - her zaman moda ve modern olması… itibariyle Aeon Koleksiyonu eşsizdir

Aeon Koleksiyonu içinde 38 değişik model ve 350 üzeri değişik ölçü çeşitliliğiyle muhakkak aradığınız mimari çözüme ve ısı gücüne sahip bir veya birkaç radyatör bulacaksınız.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 330 39 39-0216 304 04 50
Faks 0216 349 99 08
Email info@aeoncollection.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aeon.com.tr
Adres Tepeören Köyü Girişi Eski Ankara Asfaltı Üzeri, No:36
Tuzla / İstanbul / TÜRKİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri