Limak İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • ANKARA

Hakkımızda

1976 yılında Limak İnşaat ile inşaat faliyetlerine başlayan Limak Şirketler Grubu sürekli ve dengeli büyüyerek faaliyet gösterdiği alanlara turizm, enerji, çimento, gıda ve havacılık sektörlerini de katmıştır.

Gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında çok önemli, stratejik projeleri tamamlayan İnşaat Grubumuz uzun yıllardır ülkemizi başarı ile temsil etmektedir. Engineering News Record dergisinin yaptığı araştırmada üç sene üst üste dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında ön sıralarda yer almayı başarmıştır.

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden birisine sahip olan Turizm Grubumuz her geçen gün büyümekte ve ülkemiz ekonomisine ve tanıtımına katkısını her geçen gün arttırmaktadır. Limak Turizm Grubu; Antalya'daki Limra, Arcadia, Lara ve Atlantis otelleri ile Ankara'daki Ambassadore otellerinin yanı sıra Türkiye'nin birçok yöresi ve Kıbrıs'ta yeni otel projelerine başlayarak gelişimini sürdürmektedir. Sunduğu kaliteli hizmet ile farklılığını ispatlayan otellerimiz Avrupa pazarında en çok tercih edilen oteller arasında yerini almıştır. Turizm Grubumuz, deniz turizmi kadar kongre ve spor turizminde de aranan bir marka haline gelmiştir.
Reel büyümenin gerekliliğinin ve öneminin farkında olan grubumuz sanayi yatırımlarını çimento sektöründe yoğunlaştırmış ve bu sektörde önemli yatırımlar yapmıştır. Siirt, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Bitlis ve Mardin Derik'te faaliyet gösteren 6 çimento fabrikasını bünyesinde bulunduran Limak Çimento Grubu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde istihdam yaratılması ve ekonomik canlanma konusunda önemli rol oynamaktadır.

Ülkemizin en temel ihtiyaçlarından birisi olan enerji üretimi konusunda Limak Enerji Grubu yenilenebilir enerji kaynakları başta olmak üzere stratejik öneme sahip birçok proje geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. Halen dört hidroelektrik santralde elektrik üretimi gerçekleştiren ve üç santralin kurum projelerine devam eden grubumuz enerji yatırımlarını devam ettirecektir.

Sunduğu hizmetlerin kalitesi, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında çeşitli ödüller ve sertifikalarla belgelenmiş olan Limak Şirketler Grubu, deneyimli ve eğitimli insan gücü ile faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışmakta ve sektöründe öncü şirketler arasında yer almayı hedeflemektedir.

İletişim

Yetkili Nejdet KARA
GSM
Telefon 0312 446 88 00
Faks 0312 446 88 10
Email limak@limak.com.tr
Resmi Web Sitesi www.limak.com.tr
Adres Hafta Sokak No:9 GOP
06700 Ankara
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri