Starkor

  • Maden Mermer Granit
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Akademi Madencilik LTD' nin kurucuları olan Halil İbrahim Öztoprak ve Aydın Zerin aynı zamanda arkadaştırlar. Birlikte geçirdikleri hafta sonlarında yaşadıkları barbekü eziyeti onları bu konuda arayışa itmiştir.
Piyasada Mangal keyfini eziyet ve zahmetten kurtaran doğal bir kömür bulamamaları nedeniyle bu konuda AR-GE faaliyetini bir hobi olarak başlatmışlardır. 2008 yılının başlarında başlayan bu uzun faaliyet sonucunda STARKOR’un ilk prototipi doğmuştur.

Bir hafta sonu yine bir mangal keyfinde bir araya gelen arkadaşlar STARKOR la mangallarını yakmışlardır. Kömürle temas edilmeden,yelpaze sallamadan uğraşmadan ve hızlı bir şekilde kor olan bu uygulama orada bulunan misafirlerin beğenisini kazanmıştır. Misafirlerinin bu ürünün mutlaka piyasaya sürülmesi gerektiği konusundaki önerirleri ile AKADEMİ MADENCİLİK’in ilk adımları atılmıştır.

2009 yılının haziran ayında STARKOR on farklı noktada tüketicilerin beğenisine sunulmuş ve STARKOR la tanışan tüketicilerin talepleri ise AKADEMİ MADENCİLİK’in doğuşunda en büyük etken olmuştur.

İstanbul Çatalca’da yapılanmasını tamamlayan şirketimiz üretime başlamıştır.

Piyasada ürünümüzü bölge bayilikleri yoluyla satış noktalarına ulaştırma kararı alan şirketimiz, bayi adayları ile görüşmelerini sürdürmektedir. Sektörde varolan şirketlere bayilik konusunda öncelik tanımaktayız. Bayi adaylarımızdan beklentimiz bayiliğini üstlenecekleri bölgeleri ve rakamsal değerlerini bilmeleri ve bu bölgelere düzgün hizmet vermiş olmalarıdır.

2011 yılına kadar bayilik sözleşmeleri için herhangi bir bedel alınmayacaktır.



İletişim

Yetkili Halil İBRAHİM ÖZTOPRAK
GSM 0532 293 24 12-0533 748 09 49
Telefon 0212 776 44 87
Faks
Email info@starkor.com.tr
Resmi Web Sitesi www.starkor.com.tr
Adres Çakıl mah. İstanbul sok. No: 12/A Çatalca/ İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri