Doğan Zarf

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

İbrahim DOĞAN 1976 yılında girdiği zarf sektöründe hızla ilerleyerek, 1994 yılında DOĞAN ZARF KAĞIT AMBALAJ San .Tic .Ltd . Şti ‘ni kurmuştur.Firmamız kuruluşu itibariyle geçen sürede kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiştir.Hedefimiz bu ilkeyi ,bugün yaşatmak ve yarınlara taşımak.


DOĞAN ZARF yarattığı ASİL ZARF markası ile ürettiği ürünleri Türkiye ‘nin dört bir yanına ulaştırarak sektördeki yerini kazanmıştır.Dış pazarda da yerini almak için ,bu yönde İhracat , Ar-Ge , İSO çalışmalarına hızla devam etmektedir.Deneyimli personel ve gelişmiş makine parkuru sayesinde istenilen her ebat ve gramajda zarf imalatı yapabilen firmamız teknolojiyi takip ederek yeni yatırımlar yapmaya devam etmektedir.5000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikamız tam kapasitede günlük 2,5 milyon zarf üretimi yapabilmektedir.


Kurulduğu günden itibaren sektöre yeni bir bakış açısı getiren DOĞAN ZARF bundan sonra da hizmet politikası ve kalite anlayışından taviz vermeden siz değerli müşterileri ile çalışmaktan mutluluk duyacaktır…

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 444 07 17
Faks 0212 544 65 19
Email info@doganzarf.com
Resmi Web Sitesi www.doganzarf.com.tr
Adres Merkez: Litros Yolu 2.Matbaacılar Sitesi 1 BD16 34020 Topkapı / İSTANBUL
Fabrika: Maltepe Mahallesi Davut Paşa Caddesi Latif A Sokak Gürün Çıkmazı No:6
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri