Akdağ Plastik

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamız 1980 yılında pazarlama şirketi olarak faaliyetine başlamış, aynı yıl içinde üretim tesisini kurmuştur. Son 20 yılda teknoloji kullanımına ağırlık vererek (Polietilen, Polipropilen, BOPP, CPP) şekillendirme alanında yeniliklerin öncüsü olmuştur. Firmamız kaliteyi ön planda tutarak müşteri memnuniyetine önem vermektedir.

Ambalaj bir ürünün sunulmasında ve satışında en önemli faktörlerden biridir. Günümüz koşullarında yoğun emek ve maddi imkanlarımızı harcayarak meydana getirdiğimiz ürünlerimizi onlara layık olan bir ambalaj ile tüketicilerimize sunmayı nedense hep ihmal eder veya en basit şekilleri tercih ederiz.

Hayır biz böyle düşünmüyoruz diyorsanız gelin fikirlerinizi bizimle paylaşın ambalaj konusundaki düşüncelerinizi ve sorunlarınızı beraber çözelim.

Firmamız müşterilerin istekleri doğrultusunda hizmet sunmayı daima standart ve kaliteli üretim yapmayı ilke edinmiş ender kuruluşlardan biridir. 27 yıllık plastik ambalaj sektöründeki deneyimi ile firmanızın ambalaj departmanı gibi çalışabiliriz.

İletişim

Yetkili Seyfettin AKDAĞ
GSM
Telefon 0212 549 65 10
Faks 0212 549 50 45
Email info@akdagplastik.com
Resmi Web Sitesi www.akdagplastik.com
Adres Esot Sanayi Sitesi F Blok No:934670

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri