Metalum Tüp

  • Ambalaj
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Metalum Tüp San. ve Tic. A.Ş. yarım yüzyıla yakın süredir değerli müşterilerine alüminyum ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. 1992 yılında alüminyum monoblok aerosol kanister imalatına başlayan Metalum 2 adet hızlı alüminyum monoblok aerosol kanister üretimi hattı ile senelik 60 milyon adet tüp üretimi gerçekleştirmektedir. Metalum, aerosol kutuları zemin rengi dışında 7 ayrı renge baskı kapasiteli matbaa makinelerinde dekore ederek üreten teknolojiye sahiptir. Metalum’un 75 ml.-250 ml. arasındaki hacimlerde ürettiği kutular en az 12 bar basınca dayanıklıdır.

Metalum tarafından üretilen aerosol kutuları Avrupalı Aerosolcular Federasyonu (FEA) standartlarına uygun ve genellikle kozmetik, kişisel bakım, ilaç ve hırdavat sektörlerinin ambalaj ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanılmaktadır.

Avrupa aerosol kutu ve monoblok aerosol üreticileri (AEROBAL) üyelerinden olan Metalum güvenilir, esnek, hızlı ve verimli hizmet anlayışı ile Türkiye pazarının lider alüminyum ambalaj tedarikçisi konumundadır.

AMAÇ

Aerosol kutu ambalajı alanında üretici firmaların beklenti ve taleplerini en iyi şekilde cevaplamak. Müşteri memnuniyeti prensibini her alanda uygulayarak çalıştığımız firmalara çözüm ortağı olmak ve bunları gerçekleştirirken çevre ve sosyal sorumlulukların bilincinde olmak.

MİSYON

Yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla sunmayı kendisine ilke edinmiş olan Metalum aerosol kutu üretimi alanında en iyi hizmeti verme yükümlülüğünün bilincindedir. Bu bilincin yanı sıra, Metalum, çevreye saygılı ve toplumsal duyarlılığa sahip bir kurum olarak sosyal sorumluluklarını yarım yüzyıla yakın süredir en iyi şekliyle yerine getirmenin heyecanını taşımaktadır.

İletişim

Yetkili Murat ARSLAN
GSM
Telefon 0212 567 88 72/0212 567 88 73
Faks 0212 567 19 02
Email info@metalum.com.tr
Resmi Web Sitesi www.metalum.com.tr
Adres Fatih Şehitleri Sokak No: 17
Maltepe - Topkapı 34020 İstanbul - Türkiye

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri